Navigatie

Referenties Twente 11 mei 2016

Nelec levert sinds 2011 BTicino deurvideo. De installateur heeft de weg naar dit Italiaanse kwaliteitsmerk gevonden en inmiddels worden er jaarlijks honderden gebouwen in Nederland voorzien van BTicino videofoons.

Ieder gebouw is een referentieproject
Nelec maakt voor ieder gebouw een schema op maat, programmeert de videofoons, zet de buitenpost in elkaar, geeft telefonische assistentie en helpt als nodig de installateur ter plekke. Deze uitgebreide service, gecombineerd met de hoge kwaliteit van BTicino zorgt ervoor dat de installateur snel kan werken en belangrijker nog, dat de installatie goed werkt. De eerste projecten zijn nu vijf jaar oud en bewijzen dat de videofoons van BTicino goed blijven functioneren. Zo bezien is ieder gebouw met BTicino deurvideo een referentieproject.

Referenties in Twente
Nelec heeft vijf projecten in Twente geselecteerd als referentieprojecten. Sommige zijn nieuwbouw, de anderen zijn renovaties van bestaande intercomsystemen. De gebouwen staan in Almelo en Holten en zijn opgeleverd tussen 2013 en 2016. Op de pagina referenties staan meer projecten.

Buurstede Almelo 145 woningen
Lisdodde Almelo 41 woningen
Cranenborgh Almelo 40 woningen
Rechthuys Almelo 30 woningen
Drakensteyn Almelo 49 woningen
De Schuppert Holten 24 woningen

Klik op afbeelding voor vergroting.

Referentieprojecten Nederland
Nelec levert sinds 2011 BTicino deurvideo. Een selectie uit de gerealiseerde projecten uit de periode 2011-2016: