• D 13/12/2020
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

BTicino installateur levert project op

BTicino installateur

Ben je op zoek naar een BTicino installateur voor grote projecten zoals appartementencomplexen? Bij Nelec leveren wij BTicino producten en helpen wij je aan de juiste gecertificeerde installateur voor een project. Wij werken voor BTicino installateurs, VVE’s, projectontwikkelaars en aannemers. Hieronder vind je één van onze BTicino projecten.

Installateur voor BTicino videofoons levert project op

De 38 appartementen van dit BTicino project zijn verdeeld over portieken van 5 tot 14 woningen. Het bouwjaar in 1998. De oude Golmar videofoons worden vervangen door de BTicino M-50b videofoons en de installateur gebruikt de bestaande bedrading.
Nelec kon een misverstand over het te leveren type deurstation gelukkig snel oplossen en de installatie is soepel verlopen, waarbij de BTicino installateur zelfs nog heeft kunnen besparen op het aantal geleverde componenten. Die onderdelen zijn door Nelec teruggenomen en gecrediteerd. Het eerste geld wat je verdient, is wat je niet uitgeeft.

BTicino installateur nodig?

Als BTicino dealer zijn wij gespecialiseerd in het laten installeren en onderhouden van hoogwaardige videofoons en deurcommunicatie. Onze dag begint meestal met een grondige evaluatie van de behoeften van de klant. Of het nu gaat om een nieuw gebouw of een renovatieproject, wij zorgen ervoor dat de elektrische infrastructuur voldoet aan de hoogste normen. Wij verzorgen door middel van één van onze partnerbedrijven de BTicino installatie. Voor de juiste BTicino installateur moet je bij Nelec zijn.

Onderhoud op BTicino

Wij zijn ook verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen en het bieden van onderhoudsdiensten. Wij blijven up-to-date met de nieuwste technologieën van BTicino en zijn hierdoor in staat om voor uw project de beste BTicino installateur te regelen. Klanttevredenheid is onze topprioriteit, en wij zorgen ervoor dat wij altijd beschikbaar zijn voor vragen of aanpassingen, zelfs na de installatie van het BTicino pro ject. Het is onze taak om het leven van mensen comfortabeler, veiliger en efficiënter te maken door middel van BTicino producten en installatie.

Disclaimer

Nelec is een concurrent van Golmar en heeft geen enkele relatie met Golmar. Alle merken, logo’s, productnamen en -afbeeldingen van Golmar worden slechts gebruikt in vergelijking met de producten die Nelec verhandelt.