Energia positiva

Elvox

Het kwaliteitsmerk Elvox heeft een aantrekkelijk aanbod aan videofoons en deurstations.

Nelec heeft per december 2019 de exclusieve vertegenwoordiging van Elvox Doorentry in Nederland. Het kwaliteitsmerk Elvox leidde jarenlang een sluimerend bestaan op de Nederlandse markt.

De fabrikant is gevestigd in Noord-Italië en maakt deel uit van de Vimar groep, die in meer dan honderd landen actief is. Het personeel van Nelec is in Italië opgeleid tot Elvox specialist. Nelec is druk bezig met het maken van nieuwe brochures en productschema’s.

De videofoons van Elvox zullen met de bekende, uitgebreide Nelec-service geleverd worden. Elvox is niet bij de elektrotechnische groothandel verkrijgbaar, maar wordt door Nelec direct aan de installateur geleverd.

Aantrekkelijk gamma

Elvox heeft een mooi gamma met 3,5 inch, 4,3 inch en 7 inch handsfree videofoons. De fabrikant legt de nadruk op hoge productiekwaliteit. De techniek is modern: het gaat om een modern tweedraads systeem, dat met systeemkabel 700 meter kan overbruggen en vrijwel oneindig kan worden uitgebreid.

Wij weten wat er komt kijken bij het installeren van Elvox deurvideo

Wij begrijpen dat jij misschien niet iedere dag een Elvox intercom aanlegt, maar wij zijn er wél dagelijks mee bezig. Dus snappen we ook dat je geen zin hebt om je helemaal in te lezen. Daarom zoeken wij alles voor je uit. Wij bieden je totale ontzorging met de beste apparatuur en volledig uitgewerkte schema's: van het deurstation tot en met het laatste appartement.

 

1

Schema op maat

Wij maken voor jouw project een duidelijk schema op maat met alle aders. Zo weet je precies wat er moet gebeuren.

2

Direct aan de slag

Je krijgt alle producten netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer. Zodat je meteen aan de slag kan.

3

Ondersteuning kijkt mee

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan altijd klaar om je te helpen en zien op het projectschema precies waar jij mee bezig bent. Het resultaat: de klus is snel geklaard.

Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.

Martin Barto van Barto Elektro
700

Meter kabel deurstation-videofoon

100

Landen waar Elvox actief is

118

Projecten in Nederland

5

Modellen videofoon

×