Informatie

Elvox deurintercom

Kwaliteit in intercomsystemen, bij Nelec

Nelec is de exclusief importeur van Elvox Doorentry in Nederland. Dit kwaliteitsmerk in intercomsystemen biedt een ruime keuze in deurstations en handsfree videofoons. Wij leveren dit merk rechtstreeks aan installateurs met de kenmerkende complete Nelec service.

Elvox, made in Italy

De fabrikant van Elvox is gevestigd in Noord-Italië en onderdeel van de Vimar-groep die in meer dan honderd landen actief is. In Italië worden al deze producten ontworpen en geproduceerd. Het ‘made in Italy’ van Elvox staat garant voor een unieke en wereldberoemde combinatie van esthetiek en techniek.

Specialisten in Elvox

Opgeleid in Italië zijn al onze medewerkers echte Elvox-specialisten. Met deze kennis en onze ervaring begeleiden we de installateurs bij elke stap in het project; vanaf de voorbereiding tot en met de installatie en het eventuele onderhoud daarna.

Voordelen van Elvox deurintercoms via Nelec:

  • Uitstekende begeleiding voor de monteur
  • Inclusief werktekening en installatiewijzers
  • Aantrekkelijk met moderne techniek en fraai design
  • Uit voorraad leverbaar
  • Materiaal voorbereid, voorgeprogrammeerd en compleet

Aantrekkelijk assortiment

Elvox heeft een aantrekkelijk assortiment met 3,5 inch, 4,3 inch en 7 inch handsfree videofoons. De productiekwaliteit is zeer hoog, de techniek modern en het design net zo fraai als je van een Italiaans merk mag verwachten. Het systeem is tweedraads en kan vrijwel oneindig worden uitgebreid.

Kennis en ervaring, tot jouw beschikking

Net als veel andere installateurs heb jij misschien ook vragen over de installatie van een Elvox deurintercom. Kom dan met jouw vragen over het intercomsysteem naar Nelec. Wij werken dagelijks met onder meer deurintercoms en delen graag al onze kennis en ervaring met jou. Zo helpen wij je met de voorbereiding en bij iedere stap in het installatieproces.

Bestaande bouw of nieuwbouw

Voor een bestaand gebouw of voor nieuwbouw, wij kijken met jou naar jouw project: hoe de bedrading loopt en, bij bestaande bouw, of de bestaande bedrading hergebruikt kan worden. Dit kan eventueel op locatie maar vaak volstaat een telefonisch overleg. Op basis van deze informatie maken wij voor jou een ontwerp van de installatie omdat voor elke Elvox tweedraads deurvideo de kabellengte, stroomafname en digitale nummering berekend moet worden. Dit werken we uit in een duidelijke offerte voor het materiaal met advies over de installatie. Je weet dan precies wat nodig is en kan de tekst zelf ook gebruiken voor jouw offerte.

Duidelijke schema’s en handige gebruiksaanwijzing

Bij opdracht verwerken wij alle gegevens tot een heldere werktekening. Dat is een schema op maat waarin duidelijk staat wat er moet gebeuren tijdens de installatie. Ook programmeren we alle videofoons voor, zorgen dat al het materiaal duidelijk gelabeld is en leveren alles ruim op tijd. Hierbij zit ook een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing, op stevig karton, om uit te delen aan de bewoners.

Toch nog vragen tijdens de installatie? Bel ons!

Het materiaal en de heldere instructies zijn vaak voldoende om de intercominstallatie van Elvox te installeren. Lukt dat toch niet of heb je vragen? Bel ons dan. Alle werktekeningen hebben wij ook hier en onze technici staan stand-by om met je mee te kijken en je stap-voor-stap door de werkzaamheden heen te loodsen.

Zo helpen wij je bij het installeren van een Elvox deurvideo

Wij begrijpen dat jij misschien niet iedere dag een Elvox deurvideo aanlegt, maar wij zijn er wel dagelijks mee bezig. Bij ons hoef jij je dus niet volledig in te lezen of voor te bereiden. Wij ontzorgen je met een duidelijke werktekening, installatiewijzers, de beste apparatuur en technici die stand-by staan. Zo helpen we je vanaf de eerste voorbereiding tot en met de installatie in het laatste appartement:

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk werktekening op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

131

Elvox producten

624

Referenties online

207

Installatiewijzers op maat

6.900

Projecten afgerond