Navigatie

Nelec

Nelec levert videofoons en deurtelefoons direct aan de installateur. Nelec verzorgt niet alleen de eigenlijke levering, maar programmeert iedere videofoon. Voor ieder gebouw wordt een bedradingschema op maat gemaakt. De monteur krijgt duidelijke, Nederlandse gebruiksaanwijzingen. Als hij aan de slag gaat, kan hij zonder te puzzelen meteen beginnen. Hij sluit de bus en de voordeurdrukker aan, pakt de juiste videofoon (het nummer staat op de doos) en hij is klaar.

Op deze manier is Nelec dus eigenlijk een soort onderaannemer voor de installateur. Een onderaannemer die zorgt voor het indelen van de installatie, het programmeren van de videofoons, het tekenen van de schema’s en het leveren van het materiaal. De installateur hoeft zelf alleen voor de montage te zorgen.

Sinds 1991 verkoopt Nelec videofoons aan de installateur in Nederland. Nelec werkt vanuit Amsterdam snel en systematisch om alles soepel te laten verlopen voor de klant. Nelec let scherp op alle kosten. De medewerkers werken hard en efficiƫnt in een uitgekiend systeem. Hierdoor kan Nelec scherp aanbieden. Nelec levert BTicino en Tegui, Bitron en Deurbel.nl . Deze merken onderscheiden zich door een hoge betrouwbaarheid en mooie vormgeving.