Verloren uren bij aansluiten videofoons

Moet mijn monteur eerst puzzelen voor hij begint?

Er komt meer kijken bij het aansluiten van een videofoon dan bij het monteren van een WCD. Je moet niet alleen twee aders aansluiten, maar je krijgt ook te maken met adressering, videosignaal, stroomafname. Is er niet iemand die me dat gedeelte uit handen kan nemen?

Vrijblijvend contact Meer informatie

Er gaat kostbare tijd verloren

Als je niet alle kennis van een deurvideo-systeem paraat hebt, moet je zelf uitvogelen hoe je dat systeem aan de praat krijgt. Hierbij houd je rekening met het videosignaal, de impedantie, de kabellengtes en de stroomafnames. Je moet weten hoe je een videofoon aan een appartement koppelt. Hoe je een deurautomaat aanstuurt. Hoe je de voordeurdrukker voor het tweede belsignaal aansluit. Dat zijn lastige dingen. En het is veel.

Het is nogal wat

  • Vooraf uitpuzzelen hoe het systeem werkt.
  • De videofoons programmeren met het juiste adres.
  • Zelf bepalen hoe de bedrading door het gebouw loopt.
  • Voor ieder onderdeel uitzoeken hoe je het aansluit.
  • Je inlezen als de klant iets wil wat niet standaard is.
  • Als iets verkeerd gaat, moet je het zelf oplossen.

De monteur kan meteen aan de slag

Voor ieder project zoeken wij samen met de installateur uit hoe het gebouw in elkaar zit. Als nodig komt de technische dienst even ter plekke kijken. Bij de spullen zit een schema op maat. Alle videofoons worden voorgeprogrammeerd en krijgen een sticker met het huisnummer op de doos. Kortom, we lossen alles samen op.

Voor ieder gebouw een schema op maat, waarmee je meteen aan de slag kan

Wij adviseren je hoe de kabels het beste door het gebouw kunnen lopen. En hoe de bestaande bedrading gebruikt kan worden. Voor ieder gebouw maken we een schema op maat met alle videofoons en alle aders. Alle videofoons worden voorgeprogrammeerd en krijgen een geprinte sticker met het huisnummer op de doos.

1

Duidelijke offerte

Bij elk project zoeken we samen uit hoe het gebouw in elkaar zit. Je krijgt binnen een dag een duidelijke offerte. Een leesbare offerte zonder vage codes. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

2

Uitzoeken hoe het gebouw in elkaar zit

Bij elke opdracht checken wij de offerte samen met de installateur. Misschien moet de situatie nog een keer bekeken worden. Of is er een handiger indeling. Dan maken wij het schema op maat. Helder en overzichtelijk.

3

De monteur kan meteen aan de slag

In het schema op maat staat precies hoe de monteur de videofoon in ieder appartement aansluit. Inclusief deurstation, voeding en deuropener. De videofoons zijn al door ons voorgeprogrammeerd en hebben een sticker met het huisnummer op de doos. Wel zo handig.

 

Alles is al helemaal uitgepuzzeld

Met het schema op maat kan je meteen aan de slag. Alle videofoons zijn voorgeprogrammeerd en iedere videofoon heeft een geprinte sticker met het huisnummer op de doos. Er zitten duidelijke installatiewijzers bij en voor de bewoners zijn er handige gebruiksaanwijzingen in het Nederlands. Als je ons belt, haalt onze medewerker het schema op maat direct tevoorschijn. Je hoeft niet uit te leggen welke spullen je hebt en je kan snel weer verder.

×