Informatie

Moet mijn monteur eerst puzzelen voor hij begint?

Er komt meer kijken bij het aansluiten van een videofoon dan bij het monteren van een WCD. Je moet niet alleen twee aders aansluiten, maar je krijgt ook te maken met adressering, videosignaal, stroomafname. Is er niet iemand die me dat gedeelte uit handen kan nemen?

Er gaat kostbare tijd verloren

Bij het installeren van een nieuwe videofoon ben je al gauw veel tijd kwijt met kleine dingen. Zo moet je bij elke nieuwe klus eerst onderzoeken hoe alle aders lopen in het gebouw. En hoe het systeem werkt. Elke videofoon moet je apart programmeren. Bel je met de helpdesk, dan wacht je vaak lang en kost het tijd om alles uit te leggen.

Het is nogal wat

  • Vooraf uitpuzzelen hoe het systeem werkt.
  • De videofoons programmeren met het juiste adres.
  • Zelf bepalen hoe de bedrading door het gebouw loopt.
  • Voor ieder onderdeel uitzoeken hoe je het aansluit.
  • Je inlezen als de klant iets wil wat niet standaard is.
  • Als iets verkeerd gaat, moet je het zelf oplossen.

De monteur kan meteen aan de slag

Voor ieder project zoeken wij samen met de installateur uit hoe het gebouw in elkaar zit. Als nodig komt de technische dienst even ter plekke kijken. Bij de spullen zit een schema op maat. Alle videofoons worden voorgeprogrammeerd en krijgen een sticker met het huisnummer op de doos. Kortom, we lossen alles samen op.

Voor ieder gebouw een schema op maat, waarmee je meteen aan de slag kan

Wij adviseren je hoe de kabels het beste door het gebouw kunnen lopen. En hoe de bestaande bedrading gebruikt kan worden. Voor ieder gebouw maken we een schema op maat met alle videofoons en alle aders. Alle videofoons worden voorgeprogrammeerd en krijgen een geprinte sticker met het huisnummer op de doos.

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten