• D 18/09/2015
  Datum van oplevering
 • G GBM_14-0550
  GBM code van de referentie
 • B BTicino
  Het merk van de gebruikte producten
 • C Nieuwbouw
  Referentie categorie

River Towers White Nile te Den Haag 66 woningen

1e van der Kunstraat 558 t/m 588e, 2521 CH Den Haag

Foto van de BTicino intercom installatie River Towers White Nile te Den Haag 66 woningen
 • Gebruiksaanwijzingen

 • Installatiewijzers

  • Installatiewijzer E-63 voeding

   De Nelec installatiewijzer voor de E-63 video systeemvoeding. De E-63 is de oude standaard systeemvoeding van het tweedraads systeem en levert 1200 mA. Voor installaties met beeld wordt de E-63 aangesloten op een AV, KNOOP of KNOOP8. De E-63 heeft een BUS uitgang met 27 Vdc en een uitgang 1-2 met 27 Vdc. Haal voor een reset de spanning eraf en wacht zeker 90 seconden.

  • Installatiewijzer KNOOP

   De Nelec installatiewijzer voor de KNOOP. De KNOOP zet het videosignaal op de tweedraads bus en is alleen nodig voor installaties met beeld. De KNOOP krijgt een voeding E-63 of E-67, die maximaal 2 meter verwijderd mag zijn. De KNOOP heeft aansluitingen voor maximaal vier video buitenposten en vier stijgers. Voor installaties met maximaal acht stijgers is de KNOOP8 een alternatief. Gebruik voor installaties met een of twee stijgers de E-67. Je kan ook aftakken naar stijgers net de VV videoverdeler.

  • Installatiewijzer M-10 videofoon

   De Nelec installatiewijzer voor de videofoon M-10 Noordwijk zw/w.

  • Installatiewijzer Serie 140V deurstation

   De Nelec installatiewijzer voor het Serie 140V video deurstation met keypad.

  • Installatiewijzer SUI

   De Nelec installatiewijzer voor de SUI Systeem Uitbreidings Interface. Ieder systeemvak van een tweedraads systeem moet aan alle systeemeisen voldoen en als het vol zit, moet er een systeemvak aan de installatie toegevoegd worden met de SUI. De SUI zit als een videofoon in het oude systeemvak en vormt als het ware een buitenpost in een nieuw systeemvak. In het nieuwe systeemvak gelden de maximale afstanden met de SUI als buitenpost. De SUI kan dus ook dienen als een soort versterker om grote afstanden te overbruggen. Als de SUI MOD=5 heeft, geeft de SUI aan de videofoons in het nieuwe systeemvak een ander digitaal adres. Hiermee kan de een installatie maken met maximaal 3900 videofoons.

   Iedere SUI moet een unieke M-waarde krijgen tussen 1 en 39. De SUI krijgt MOD=0 of MOD=5.

  • Installatiewijzer tweedraads systeem video

   Uitleg systeem BTicino video, deurstations, stijgers, afstanden, videofoons, componenten, meerdere toestellen tegelijk.

 • Afmetingen

deurstations: twee Serie 140V deurstations
Videofoons: 112 M-10 videofoons
Oplevering: 2016

Projectgegevens
1e van der Kunstraat 558 t/m 588e
2521 CH Den Haag
NU Projectontwikkeling

Het ontwerp
Rivers Towers bestaat uit White Nile met 66 woningen en Blue Nile met 46 woningen. De gebouwen zijn ontworpen door Kampman Architecten en gebouwd door Ouwehand Bouw. Het gehele project is binnen een tijdsbestek van 2 jaar ontwikkeld en gebouwd. Opvallend is de dynamische, bijna vloeibare uitstraling van de toren White Nile. De hardsteenkleurige basis gaat naar boven toe over in steeds lichtere kleuren metselwerk. De glazen balustrades garanderen een mooi uitzicht vanaf de royaal uitkragende balkons.