Navigatie

Service & Nelec

Samen met de installateur overlegt de specialist van Nelec over het belpaneel, de bedrading en de videofoons. Nelec maakt een schema op maat. Hierin staat precies hoe de bus aangesloten moet worden op de buitenpost en op de videofoons. Ook de adressering staat in dit schema. De installateur kijkt of het schema overeenkomt met zijn project.

Videofoons bestellen
Nelec levert binnen een dag uit voorraad. De specialisten van Nelec verzorgen de adressering van de videofoons, programmeren de buitenpost en zetten deze in elkaar. De installateur krijgt duidelijke, Nederlandse gebruiksaanwijzingen.

Tijd is geld
Als de monteur Nelec belt dan krijgt hij iemand met verstand van zaken aan de lijn. Iedere medewerker van Nelec kan precies nagaan wat er geleverd is en hoe het gebouw in elkaar zit. Als het moet, komt een specialist ter plekke helpen. Nelec rekent daar in principe geen kosten voor.

Reparatie
Als er iets onder garantie stuk is ontvangt de installateur binnen een dag vervangend materiaal. Het defecte item moet zo snel mogelijk worden opgestuurd naar Nelec, zodat het vervangende materiaal gecrediteerd kan worden. De storing is meteen verholpen en de klant hoeft niet op de reparatie te wachten.

Geen installateur
De specialisten van Nelec installeren zelf niet, daar is de installateur verantwoordelijk voor. De installateur voert bijvoorbeeld zelf de huisnummers en de achternamen in. Er zijn geen extra kosten verbonden aan assistentie van de specialisten. Natuurlijk kan de installateur niet zomaar afwijken van het kabelschema en moet hij een nette installatie maken.