Informatie

Tijd besparen bij installeren deurvideo?

Bij ieder project draait het om tijd. Maar al te makkelijk gaan er veel uren zitten in allemaal kleine dingen. Dat wil je niet, want tijd is geld. Kan je wel wat hulp gebruiken om je uren te beperken? Zodat jij je kunt richten op het installeren?

Dit kost tijd

Bij het installeren van een nieuwe videofoon ben je al gauw veel tijd kwijt met kleine dingen. Zo moet je bij elke nieuwe klus eerst onderzoeken hoe alle aders lopen in het gebouw. En hoe het systeem werkt. Elke videofoon moet je apart programmeren. Bel je met de helpdesk, dan wacht je vaak lang en kost het tijd om alles uit te leggen.

Tijd-vreters

  • Analyse gebouw
  • Locatie aders
  • Werking systeem
  • Programmering videofoons
  • Te weinig onderdelen
  • Oplossing eventuele storing
  • Bellen helpdesk

Wat doen wij voor jou?

Bij het installeren van een videofoon is een goede voorbereiding het halve werk. Ieder gebouw is anders en vraagt om grondig onderzoek. Wij nemen jou al dit voorwerk compleet uit handen. Bij elke klus krijg jij van ons een schema op maat van het gebouw. Ook programmeren wij alle videofoons voor. Alles is handig voorzien van een sticker met het huisnummer op de doos. Dat scheelt jou een hoop tijd. Zo kan jij je bezig houden met waar jij goed in bent: installeren.

Zo gaan wij te werk

Tijd is geld. Dat weet natuurlijk iedereen. Wij kunnen jou tijd besparen door al het voorwerk uit handen te nemen. Wij onderzoeken hoe het gebouw in elkaar zit. Wij zorgen voor handige werkschema’s en programmeren alle videofoons voor. Dat maakt het installeren eenvoudig. Kom je er toch niet uit? Dan komt onze technische dienst ter plekke kijken.

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten