Tijd besparen bij installeren deurvideo?

Bij ieder project draait het om tijd. Maar al te makkelijk gaan er veel uren zitten in allemaal kleine dingen. Dat wil je niet, want tijd is geld. Kan je wel wat hulp gebruiken om je uren te beperken? Zodat jij je kunt richten op het installeren?

Vrijblijvend contact Meer informatie

Dit kost tijd

Bij het installeren van een nieuwe videofoon ben je al gauw veel tijd kwijt met kleine dingen. Zo moet je bij elke nieuwe klus eerst onderzoeken hoe alle aders lopen in het gebouw. En hoe het systeem werkt. Elke videofoon moet je apart programmeren. Bel je met de helpdesk, dan wacht je vaak lang en kost het tijd om alles uit te leggen.

 

Tijd-vreters:

  • Analyse gebouw
  • Locatie aders
  • Werking systeem
  • Programmering videofoons
  • Te weinig onderdelen
  • Oplossing eventuele storing
  • Bellen helpdesk

Wat doen wij voor jou?

Bij het installeren van een videofoon is een goede voorbereiding het halve werk. Ieder gebouw is anders en vraagt om grondig onderzoek. Wij nemen jou al dit voorwerk compleet uit handen. Bij elke klus krijg jij van ons een schema op maat van het gebouw. Ook programmeren wij alle videofoons voor. Alles is handig voorzien van een sticker met het huisnummer op de doos. Dat scheelt jou een hoop tijd. Zo kan jij je bezig houden met waar jij goed in bent: installeren.

 

Zo gaan wij te werk

Tijd is geld. Dat weet natuurlijk iedereen. Wij kunnen jou tijd besparen door al het voorwerk uit handen te nemen. Wij onderzoeken hoe het gebouw in elkaar zit. Wij zorgen voor handige werkschema's en programmeren alle videofoons voor. Dat maakt het installeren eenvoudig. Kom je er toch niet uit? Dan komt onze technische dienst ter plekke kijken.

1

Onderzoek gebouw

Wij weten hoe complex en tijdrovend een installatie kan zijn. Als je een afspraak maakt, dan onderzoeken wij hoe het gebouw in elkaar zit. Dat scheelt jou tijd.

2

Schema op maat

Na grondig onderzoek van het gebouw maken wij een schema op maat. Met alle aansluitpunten en alle aders van de benedenpost en de woningen.

3

Alles voorgeprogrammeerd

Wij programmeren alle videofoons voor. Elke videofoon krijgt een sticker op de doos met het huisnummer. Dat scheelt jou voorwerk.

Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.

Martin Barto van Barto Elektro
5879

Projecten in Nederland

585

Referentieprojecten met schema's

143

Zelf gemaakte installatiewijzers

30

Jaar ervaring

Werk uit handen

Bij ieder project zoeken wij samen met jou uit hoe het gebouw in elkaar zit. Als dat nodig is, komt onze technische dienst meekijken. Wij adviseren hoe de kabels het beste door het gebouw kunnen lopen. En hoe bestaande bedrading gebruikt kan worden. Voor elk gebouw maken wij een schema op maat met alle videofoons en aders. Voor ieder onderdeel is er een duidelijke installatiewijzer. Alle bewoners krijgen een overzichtelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Als je ons belt, halen wij direct het schema op maat tevoorschijn. Je hoeft nooit iets uit te leggen en je kan altijd snel weer verder.

×