Toegangscontrole Noralsy

Elektronische sleutels en draadloos beheer

Heeft een appartementencomplex een (nieuw) toegangscontrolesysteem nodig? Kies dan voor Noralsy. Dit is een toegangscontrolesysteem met draadloos beheer via het gsm-netwerk. De bewoners hoeven alleen hun elektronische sleutel in de vorm van een sleutelhanger voor de proximity leeskop te houden om de deur te openen. En moet er een verloren sleutel worden geblokkeerd of een sleutel worden toegevoegd, dan kan dit op afstand.

Wat zijn de voordelen van een toegangscontrolesysteem met draadloos beheer?

Het draadloze systeem van Noralsy heeft diverse voordelen:
• Draadloze technologie, dus geen internetverbinding vereist.
• Snelle installatie met begeleiding van Nelec.
• Na installatie vindt het beheer online plaats; geen monteurs ter plekke nodig.
• Voor nieuwbouw en renovatie.
• Geschikt voor gebouwen met meerdere ingangen (appartementencomplexen).
• Sleutelbeheer waar ook ter wereld via de browser.

Is het systeem van Noralsy geschikt voor elk appartementencomplex?

Ja, iedere toegang, elke deur, poort, hek en slagboom kan beveiligd worden met elektronische sleutels van Noralsy.

Hoe werkt Noralsy wanneer er meerdere ingangen zijn?

In een gebouw met meerdere ingangen komt bij iedere ingang een standalone Noralsy systeem te hangen. Er hoeft onderling geen kabel getrokken te worden. Grondkabels aanleggen naar ver gelegen poorten is dus niet nodig.

Heeft Nelec veel ervaring met de toegangscontrole van Noralsy?

Bij Nelec zijn we dagelijks met toegangscontrole bezig; wij weten hoe het werkt en vooral hoe het goed geïnstalleerd moeten worden. Met die kennis staan we voor jou klaar. Wij ondersteunen de installateur met kwaliteit in materialen, goede voorbereiding, duidelijke installatiewijzers en technici die stand-by staan om je te helpen, wanneer je een vraag hebt.

Krijg ik een werktekening op maat?

Zeker. Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Kan ik direct aan de slag wanneer het systeem wordt geleverd?

Nelec heeft een ruime voorraad en kan alle materialen daardoor snel leveren. Wij zorgen ervoor dat alles netjes is gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer. Zo kun jij direct aan het werk.

Stel dat ik toch nog een vraag heb?

Onze technici staan altijd voor je klaar, ook wanneer je met de installatie bezig bent. Bel ze en ze zien op het projectschema precies aan welk project en met welke apparatuur je werkt. Zo kunnen ze je snel helpen en kun jij de klus afmaken.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

We werken samen

Bij elk project zoeken we samen met de installateur uit hoe het gebouw in elkaar zit. We maken een schets, checken de maximale kabellengte en bekijken welke materialen er nodig zijn.

Duidelijk en compleet

Nelec rekent voor elk gebouw precies uit welke artikelen nodig zijn. Deze lijst met artikelen wordt vertaald naar een offerte die in één oogopslag duidelijk moet zijn. Daarom worden hier geen onbelangrijke onderdelen en artikelcodes in vermeld.

Geprogrammeerd en geadresseerd

Nelec verzorgt de adressering van de elektronische sleutels en vermeldt het huisnummer op de doos. Het toegangscontrole systeem wordt in elkaar gezet en geprogrammeerd. En de installateur krijgt een duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzer bij de artikelen.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten