Deurstation Serie 150A voor externe beldrukkers

Het vandaalbestendige Serie 150A audio deurstation sluit naadloos aan bij belpanelen met huisnummers, naamplaatjes en metalen inbouwdrukkers. Geschikt voor maximaal 96 gewone beldrukkers.

deurstation intercom deurvideo intercom BTicino

Specificaties

  • Breedte (mm)

    138

  • Lengte (mm)

    144

  • Diepte (mm)

    44

  • IK waarde

    10

  • IP waarde

    54

  • Artikelcode

    S150A

In een omgeving met veel vandalisme is een stevig deurstation voorzien van gewone, metalen inbouwdrukkers en kunststof naamplaatjes de beste oplossing. Goede inbouwdrukkers zijn er in alle soorten en maten, leverbaar uit voorraad, niet stuk te krijgen en gaan twintig, dertig jaar mee. De naamplaatjes zitten vast met schroefjes en kunnen makkelijk verwisseld worden. Voor het paneel zelf is er keuze tussen Trespa, RVS, gecoat metaal, hout en zelfs messing.
Het BTicino Serie 150 anti-vandaal deurstation sluit perfect aan bij dit soort belpanelen.

Tot 96 externe beldrukkers

De Serie 130 bestaat uit een module met een luister/spreek unit. Hier komen DD-8 digitizers bij waarop per stuk acht externe drukkers worden aangesloten. Het maximaal aantal drukkers bedraagt 96.

Stevige module

De module heeft een front van Zamak (een metaallegering) dat de elektronica beschermt. het deurstation past in een sparing in de gevel en het front ligt daar overheen. Doordat het slanke front maximaal 15 mm uitsteekt, vormt het deurstation een geheel met de gevel. De high-intensity luidspreker geeft een bevestigingstoon bij aanbellen en laat duidelijk de stem van de bewoner horen. De sensitieve microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles kan horen. Aanbellen en spraak worden volledig gedigitaliseerd. Het deurstation en alle deurtelefoons worden met twee aders op de BTicino bus aangesloten. Als inbouw niet mogelijk is, kan de Serie 150 met opbouwbak en regenrand geleverd worden.

Feedback met pictogrammen en pieptonen

Als een bezoeker heeft aangebeld licht het onderste pictogram (met hoorntje) op en als het systeem bezet is, licht het rood op. Als er opgenomen wordt, licht het middelste pictogram groen op. Als de deuropener bediend wordt, klinkt er een pieptoon en licht het bovenste pictogram (met deur) rood op.

Uitgang voor deuropener

het deurstation heeft een uitgang voor een 12 Vdc deuropener en de tijd dat deze bekrachtigd wordt, kan ingesteld worden van 1 tot 10 seconden. Gebruik de DZ-Rel (346250 – niet bijgeleverd) om een potentiaalvrij kontakt te schakelen.

Onderstaande brutoprijs geldt voor één Serie 150A zonder de bijbehorende DD-8 digitizer of digitizers.

Documenten

S150A BTicino intercom Deurstation Serie 150A voor externe beldrukkers