Op zoek naar een nieuwe deurvideo voor jouw gebouw

Deurbel.nl is nog niet klaar

Bij een nieuwe deurvideo draait alles om de kwaliteit en de prijs. Maar het aanbod is groot. Waar let je op bij deze kostbare aanschaf? Wij helpen je bij de juiste videofoon voor jouw gebouw. We maken een speciale site met informatie voor bewoners en bestuurders van vvE’s, maar die is nog niet klaar.

Vrijblijvend contact Meer informatie

Waar gaat het mis?

Het is niet makkelijk het kaf van het koren te scheiden als je op zoek gaat naar een nieuwe deurvideo. Vervolgens moet je ook nog een installateur vinden die net werk levert.
 

  • veel videofoons lijken op elkaar
  • weinig informatie in offerte installateur

Wat doet Nelec?

Nelec zoekt samen met de installateur bij ieder gebouw uit hoe het in elkaar zit. We zoeken uit hoe de bedrading loopt, wat de afstanden zijn en of de bedrading bruikbaar is. Op basis van deze informatie krijgt de installateur een offerte met advies over de werkzaamheden. We maken een schema op maat, zodat de monteur snel kan werken, niet hoeft te puzzelen en niet voor verrassingen komt te staan. Als de monteur belt, weten we precies waar hij mee bezig is en bieden we deskundige help.
De verloopt de montage soepel, de installateur blijft binnen budget en de VvE is tevreden.
 

De aanpak van Nelec werkt

Jaarlijks levert Nelec duizenden videofoons voor honderden gebouwen

1

Ondersteuning

Met Nelec heeft de installateur een leverancier, die weet hoe het gebouw in elkaar zit en die al het voorwerk doet. Een leverancier, die op de achtergrond helpt en die niet te beroerd is een technicus te sturen als dat nodig is.

2

Levering

Nelec maakt een schema op maat met alle videofoons en alle aders. De videofoons worden voorgeprogrammeerd met een sticker met het huisnummer op de doos.

3

Duidelijke documentatie

Nelec heeft voor iedere videofoon en deurstation een overzichtelijke installatiewijzer gemaakt. Voor de bewoners levert Nelec bij iedere videofoon een gedrukte gebruiksaanwijzing in het Nederlands.

Ik heb net als vele andere VvE’s geen verstand van techniek, dus dat wil je met een gerust hart uit handen kunnen geven.

Penningmeester VvE Kasteeltoren
652

Intercomprojecten in 2020

585

Referentieprojecten met schema's

5879

Projecten in Nederland

26

Typen gedrukte gebruiksaanwijzingen

Nelec neemt je werk uit handen

Bij ieder project zoekt Nelec samen met jou uit hoe het gebouw in elkaar zit en als nodig gaat de technische dienst even ter plekke kijken. Nelec adviseert hoe de kabels het beste door het gebouw kunnen lopen en hoe bestaande bedrading gebruikt kan worden. Voor ieder gebouw wordt een schema op maat gemaakt met alle videofoons en alle aders. Voor alle onderdelen is er een duidelijke installatiewijzer. De bewoners krijgen een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Als je Nelec belt, haalt de medewerker van Nelec het schema op maat tevoorschijn. Je hoeft nooit uit te leggen welke spullen je hebt en kan snel weer verder.