• D 16/01/2024
    Datum van oplevering

Klant bedankt Erik

Nelec helpt om een oude Tegui installatie uit 2008 draaiend te houden. Erik helpt de installateur nadat de lijst met huisnummers en digitale adressen beschadigd is. Hieronder staat het bedankje van de klant.

Beste Erik,

Ik wilde je graag bedanken voor onze samenwerking bij Oostplein 399 (Rotterdam). Jouw inzet en harde werk hebben echt het verschil gemaakt en ik ben blij dat ik de kans heb gehad om met jou samen te werken.
Je hebt niet alleen de VTD codes in een bestand opgesteld, maar je hebt ook laten zien wat teamwork kan bereiken en hoe we samen kunnen werken aan een gemeenschappelijk doel. Jouw professionele inzet en vriendelijke aanwezigheid hebben de samenwerking nog prettiger gemaakt.

Nogmaals, bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Het was een genoegen om met jou samen te werken en ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken.

Met vriendelijke groet,

Tussen 1999 en 2011 zijn veel gebouwen voorzien van een Tegui deurvideo. Een Tegui deurvideo systeem heeft een levensduur van vijftien tot twintig jaar, en inmiddels zijn veel installaties aan vervanging toe. Nelec staat klaar om je met advies en service te helpen.

Helaas worden sommige onderdelen van het Tegui systeem niet meer gemaakt. Nelec biedt daarom BTicino deurvideo aan, waarmee de oude Tegui kan worden vervangen. De bestaande bedrading van Tegui kan goed worden gebruikt voor het tweedraadssysteem van BTicino. Dat scheelt veel werk.