Informatie

Intercomsystemen installeren

Met Nelec bespaar je tijd en moeite

Zoek jij informatie over hoe je een intercomsysteem moet installeren? Bespaar je dan onnodig veel tijd en moeite en schakel Nelec in. Wij zijn experts in intercomsystemen en deurvideo. Wij begeleiden installateurs van de eerste offerteaanvraag tot en met de installatie in het laatste appartement. Ga jij een intercom installeren of renoveren in een appartementencomplex? Dan zijn wij er om jou te helpen.

De expert in intercoms helpt jou bij de installatie

Als de expert in intercomsystemen helpen wij jou bij de installatie of bij het vervangen van een bestaande intercom. Wij staan voor je klaar met informatie, advies, materialen van hoge kwaliteit, levering uit voorraad, voorgeprogrammeerde en gelabelde videofoons. Tijdens de klus kun je rekenen op onze ervaren technici die stand-by staan om jou telefonisch of op locatie te helpen als je toch nog een vraag hebt.

bticino main

Met Nelec bespaar je tijd, geld en risico

  • Snel antwoord op je vraag en een snelle offerte
  • Praktische werktekening op maat met installatiewijzers
  • Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd
  • Persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project
  • Bewezen betrouwbaarheid met de kwaliteitsmerken BTicino en Elvox

Verlies geen kostbare tijd op jouw project

Het monteren van deurvideo vraagt veel kennis van een complex systeem. Het gaat om meer dan alleen het aansluiten van de videofoon. Je moet weten hoe je een videofoon koppelt aan een appartement, hoe je een deurautomaat aanstuurt, hoe je de kabellengtes berekent en nog veel meer. Het zijn lastige zaken en het zijn veel details. Wij weten hoe dit werkt en we zijn er dagelijks mee bezig voor andere installateurs. En als je wilt, kunnen we ook jou helpen bij jouw project. Met onze service verlies jij geen kostbare tijd op jouw project.

Met Nelec kan jouw monteur meteen aan de slag!

Voor elk project zoeken we samen met de installateur uit hoe het gebouw in elkaar zit en als het een bestaand gebouw is, of de bedrading hergebruikt kan worden. Dit doen we telefonisch of als dat nodig is ter plekke. Vervolgens maken we een werktekening, een schema op maat, met installatiewijzers voor alle onderdelen. Daarmee kan de monteur de installatie stap-voor-stap uitvoeren. De materialen leveren we op tijd, voorgeprogrammeerd en gelabeld zodat je precies weet welke videofoon bij welk appartement hoort. Zo kan jouw monteur meteen aan de slag. En zijn er toch nog vragen? Dan hoeft hij maar te bellen. Onze technici staan stand-by en kijken mee om telefonisch of ter plaatse jouw monteur erdoorheen te loodsen.

Service en ervaring, voor een schema op maat voor jouw project

Nelec begeleidt je van A tot Z bij jouw project; hoe je de kabels het beste door het gebouw laat lopen en of bestaande bedrading opnieuw gebruikt kan worden. We maken voor jouw project een werktekening op maat, per gebouw, met alle videofoons en alle aders. En al het materiaal wordt voorgeprogrammeerd en gelabeld per doos op tijd aangeleverd.

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk werktekening op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Bij opdracht maken we voor jouw project per gebouw een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je meteen wat er moet gebeuren.

Ondersteuning stand-by

In de werktekening staat precies hoe je in elk appartement de videofoon aansluit. Deze zijn al voorgeprogrammeerd en gelabeld met het juiste huisnummer. De andere materialen, deurstation, voeding en deuropener, staan ook in het schema. Je kunt dus direct aan de slag.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

Alles is voor je voorbereid

Met de service van Nelec is alles voor jouw project al helemaal voorbereid. Zo bespaar jij tijd, geld en loop je minder risico. Wij zorgen ervoor dat jij weet wat je doet. Met een duidelijke werktekening op maat, voorgeprogrammeerd materiaal, producten van uitstekende kwaliteit en stand-by technici die direct met je meekijken als je ons belt bij vragen. Zo helpen we je, vanaf de offerteaanvraag tot en met het laatste appartement.

Vertel me meer