Dit product is uit de productie sinds: 01/01/2018

Deurstation Serie 31V met BTicino beldrukkers

De Serie 31V van BTicino is een compleet video deurstation met camera, luister/spreek eenheid en BTicino beldrukkers met verlichte naamschilden. De Serie 31 is opgevolgd door de Serie 131.

Deurstation Serie 31V beldrukkers deurvideo BTicino

Specificaties

  • Breedte (mm)

    140

  • Lengte (mm)

    142

  • Diepte (mm)

    44

  • IP waarde

    43

  • Stroomafname in rust (mA)

    40

  • Stroomafname actief (mA)

    160

  • Artikelcode

    S31V

Voor gebouwen met maximaal 49 appartementen bestaat er een kant en klaar deurvideo deurstation. dit deurstation ziet er aantrekkelijk uit, is uit voorraad leverbaar en is makkelijk te monteren.

De Serie 31 begint met een module met een camera en een luister/spreek unit. Hier komen modules bij met maximaal vier drukkers en naamschilden. Met deze drukkermodules wordt een complete deurstation samengesteld met precies het juiste aantal drukkers. Er komen maximaal drie modules boven elkaar.
De modules hebben een front van stevig aluminium dat de elektronica beschermt. De camera zit achter een venster. het deurstation past in een sparing in de gevel en het front ligt daar overheen. Doordat het slanke front aan de zijkant maar 7 mm dik is, vormt de Serie 31 een geheel met de gevel. De kleurencamera heeft een pinhole lens en verlichting met witte LED’s, die ervoor zorgen dat het beeld ook in het donker uitstekend is. De camera kan in alle richtingen 20 graden gesteld worden. Een high-intensity luidspreker geeft een bevestigingstoon bij aanbellen en laat duidelijk de stem van de bewoner horen. Een gevoelige microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles kan horen. Beeld en spraak worden volledig gedigitaliseerd. De titaniumkleurige beldrukkers hebben een ruim naamschild met groene LED verlichting. De naamschilden kunnen gewisseld worden zonder de module te openen. het deurstation en alle videofoons worden met twee aders op de DOS bus aangesloten. Het deurstation heeft een aansluiting voor een 12 Vdc deuropener. De tijd dat de deuropener bekrachtigd wordt, kan ingesteld worden.

De camera heeft automatische correctie voor lichtsterkte, maar probeer te vermijden dat de camera tegen de zon in kijkt. De sensor pikt ‘s nachts bijna geen kleur op en schakelt dan over naar zwart/wit. Als er communicatie is, licht de LED linksboven groen op en als het systeem bezet is, licht de LED linksonder rood op. Als de deuropener bediend wordt, klinkt er een pieptoon en licht de groene LED rechtsonder op. Gebruik voor dit deurstation de 346250 DZ-Rel om een potvrij kontak te schakelen (niet bijgeleverd).

De Serie 31V is ook met opbouwbak en regenrand te leveren wanneer inbouw niet mogelijk is.

Documenten

S31V BTicino intercom Deurstation Serie 31V met BTicino beldrukkers