• D 02/06/2021
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Aansluitschema’s regelmatig verbeterd

Wat ons betreft gaat het erom dat de klant zo min mogelijk tijd kwijt is bij deurvideo. Daarom zoeken we bij iedere offerte uit hoe het gebouw in elkaar zit, maken we voor ieder gebouw een schema op maat en programmeren we alle videofoons.

Om dezelfde reden besteden wij bijzonder veel aandacht aan de installatiewijzers van de producten. We checken regelmatig of de teksten en tekeningen wel goed overkomen. Alle installatiewijzers worden twee à drie keer per jaar ge-update. Dat is heel veel werk, maar we weten dat we onze klanten hier heel veel tijd mee besparen.

Als voorbeeld staat hier de laatste schema-aanpassing: een waarschuwing bij de Serie 130V voor externe beldrukkers. Je sluit die beldrukkers aan op DD-8 digitizers en die worden met flatcables verbonden met het deurstation. Wij doen stickers met de juiste huisnummers op de digitizers en monteren de flatcables op de juiste manier, maar toch worden die flatcables af en toe verkeerdom aangesloten. En dan werkt het niet en moet de klant ons bellen. Om dat te voorkomen zetten we deze duidelijke waarschuwing in het schema op maat zodat de monteur er op let.