• D 22/05/2016
    Datum van oplevering

Account manager Noord-Holland

Nelec wil groeien door kwaliteit te leveren. Dat begint bij het contact met bestaande en nieuwe klanten. Een installateur zit niet te wachten op praatjes, maar wil gewoon goed geïnformeerd worden.

Geen vertegenwoordiger
Nelec neemt daarom geen vertegenwoordigers aan, maar technici. Zo’n technicus gaat eerst langere tijd de technische begeleiding doen. Hij maakt schema’s op maat, geeft de installateur technische uitleg, adviseert over de bedrading, helpt monteurs telefonisch en lost ter plekke storingen op bij projecten in het hele land. Als de technicus genoeg ervaring heeft opgedaan, is hij geschikt om aan de slag te gaan als account manager.

Michel Rumping
Michel heeft een opleiding in de elektrotechniek en heeft driekwart jaar technische ervaring met deurvideo opgedaan. Hij kent alle BTicino videofoons en deurstations. Hij weet hoe gebouwen in elkaar zitten en hij heeft in het verleden een sales functie bekleed bij een leverancier van lichtsystemen. Michel wordt nu account manager voor de provincie Noord-Holland. Hij wordt het aanspreekpunt voor de installateur op technisch en op commercieel vlak. BTicino produceert videofoons van hoge kwaliteit en Michel geeft de bijbehorende dienstverlening van hoge kwaliteit.