• D 31/01/2018
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Alle manuals verbeterd

Nelec besteedt veel aandacht aan de technische documentatie van alle producten. Wat is er nou ellendiger dan een onduidelijke gebruiksaanwijzing? Dus maakt Nelec niet alleen Nederlandse installatiewijzers voor de monteur, maar ook goede gebruiksaanwijzingen voor de bewoners. Nelec laat voor iedere videofoon en deurtelefoon een kaart of boekje op 400 grams karton drukken. Iets wat de bewoner niet zomaar kwijtraakt.
alle manuals verbeterd
De installatiewijzers of schema’s voor de monteur worden regelmatig verbeterd. Als Nelec hiervoor een tip krijgt, wordt dat meteen in het schema. De technische dienst van Nelec komt ook zelf situaties bij projecten tegen, naar aanleiding waarvan de schema’s aangepast worden. Nu zijn de gebruiksaanwijzingen voor de bewoners allemaal goed tegen het licht gehouden. De tekeningen zijn verbeterd en de teksten zijn aangepast. De gebruiksaanwijzingen van de M-40 zijn bijna op en die zal dus meteen in de nieuwe versie gedrukt worden. Voor de andere toestellen staat er later in het jaar een drukgang gepland. alleen bij Nelec
Deze Nederlandse gebruiksaanwijzingen voor BTicino zoals in het voorbeeld hieronder worden alleen door Nelec geleverd. Ze worden gratis aan iedere zending met deurvideo toegevoegd. De reguliere groothandel kan deze service niet leveren. Het is niet toegestaan documenten van nelec.com zelf te printen, omdat ze beschermd zijn door copyright.