• D 13/05/2018
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het gerelateerde merk

Alle schema’s bijgewerkt

Nelec is in 2009 begonnen met het maken van duidelijke, Nederlandse installatiewijzers voor alle BTicino deurstations, videofoons, deurtelefoons en componenten. In zo’n installatiewijzer staat een aansluitschema, een gebruiksaanwijzing en een uitleg van de montage, mogelijkheden en instellingen.

Als er iets van een installatiewijzer niet duidelijk is of niet klopt, werkt Nelec dat bij. Op deze manier zijn sommige installatiewijzers al aan hun tiende versie toe. Nelec zet de nieuwe versie meteen online. De klant krijgt voor ieder project een pdf met linkjes naar de juiste installatiewijzers. Als je op een linkje klikt, krijg je altijd meteen de laatste versie.

Nu zijn alle installatiewijzers in een keer bijgewerkt. Het gaat om bijna 150 bestanden van soms wel 20 pagina’s, een enorme klus. De reden was dat Nelec voor ieder project een schema op maat maakt, terwijl er in iedere installatiewijzer ook een aansluitschema staat. Welk schema moet je nou volgen? Nu hebben de aansluitschema’s allemaal bovenin “Voorbeeld” staan. De schema’s op maat voor de projecten hebben bovenin een GBM-projectnummer staan.