• D 30/07/2017
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het gerelateerde merk

Beste maand juli ooit

Je zou verwachten dat er in juli al mensen op bouwvak zijn en dat de omzet wat afvlakt. Nelec is afhankelijk van projecten en dit jaar moesten er veel projecten voor augustus opgeleverd worden. Topdrukte in het magazijn en bij de technische dienst. Nelec heeft ervoor gekozen om veel service te geven, schema’s op maat te maken en de klant ter plekke te helpen. In het magazijn wordt iedere videofoon uitgepakt en voorzien van een nummerator, die het digitale adres bepaalt. De technische dienst had veel schema’s te maken en kreeg veel telefoontjes.

Ook de populariteit van de prijzige M-70WiFi draagt bij aan de omzetstijging. Vooraf was de verwachting dat deze videofoon vooral in villa’s toegepast zou worden, maar nu kiezen hele flats voor dit moderne toestel.

Gelukkig heeft Nelec een uitgekiend ICT systeem, waardoor de medewerkers het overzicht behouden. En de crisis leerde: je kan beter teveel omzet hebben, dan te weinig. Het personeel gaat beurtelings op vakantie en zal eind augustus weer voltallig aanwezig zijn.