Informatie

Video intercom voor appartementen en flats

BTicino video intercom

Met een BTicino video intercom via Nelec heb je altijd een perfect aanbod voor jouw project. Dit merk is wereldwijd marktleider in intercomsystemen en levert topkwaliteit videofoons. Wil jij ook BTicino aan jouw opdrachtgever aanbieden maar heb je niet zoveel ervaring in intercominstallaties? Kies dan voor Nelec; wij ondersteunen de installateurs met uitstekende begeleiding en service op maat. Zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Deurtelefoons en videofoons van BTicino

De deurtelefoons en videofoons van BTicino vallen op door het innovatieve design en de hoogstaande technologie. Al jarenlang levert dit Italiaanse merk topkwaliteit en lopen ze voor op ontwikkelingen in de markt. Met een afdeling Research & Development van meer dan 450 ingenieurs en technici, lukt het BTicino om steeds weer te innoveren.

Gebruiksvriendelijke deurcommunicatie voor iedereen

De gebruiksvriendelijkheid is een typisch kenmerk van BTicino producten. Het bedrijf ontwerpt de producten vanuit de ‘Design for all’-filosofie. Het moet voor iedereen begrijpelijk en gemakkelijk te bedienen zijn. Daarmee is dit merk een aanrader voor hoogbouw waar veel bewoners gebruik maken van het intercomsysteem. BTicino video intercom staat voor gebruiksvriendelijke deurcommunicatie voor alle bewoners.

Duurzaam en energie-efficiënt

Ook duurzaamheid is een steeds belangrijker aandachtspunt, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie in bestaande bouw. Dit geldt ook voor intercomsystemen en de BTicino video intercoms worden ontwikkeld volgens deze actuele eisen. Het merk heeft als prioriteit om de intercoms met respect voor het milieu te produceren en ze energie-efficiënt te laten zijn.

Typisch BTicino

De BTicino intercomsystemen vallen op door:

  • Strakke vormgeving
  • Geavanceerde technologie
  • Videofoons met helder beeld in kleur
  • Handsfree spraakverbinding
  • Breed assortiment deurcommunicatie
  • Alle videofoons en deurstations passen op dezelfde bus

Breed en veelzijdig assortiment video intercoms

Het assortiment BTicino intercoms is heel uitgebreid en bevat meerdere soorten deurstations, deurtelefoons en videofoons. Al deze onderdelen passen op dezelfde tweedraadsbus waardoor we uit het complete aanbod altijd een passende oplossing voor jouw project kunnen creëren.

BTicino video intercom, ook met wifi

Een intercom van BTicino kan ook als video deurbel gebruikt worden. De videofoon wordt gewoon op de bedrading aangesloten en aangemeld op het wifinetwerk van de bewoner. Vervolgens moet de intercom gekoppeld worden met de smartphone van de bewoner, dat kan via een app. Daarmee kan de bewoner de intercom bedienen vanuit zijn luie stoel of op afstand!

Voordelen met BTicino met wifi

Een BTicino videofoon met wifi is een prima optie voor bewoners in een appartementencomplex die ook op afstand de intercom willen gebruiken. Bovendien biedt deze oplossing enkele voordelen ten opzichte van andere wifi-intercoms:

  • De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
  • De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

BTicino als vervanging voor Tegui intercomsystemen

Zoek jij een oplossing voor de renovatie van een Tegui intercomsysteem? Dan kunnen wij je helpen. We hebben nog verschillende onderdelen van Tegui op voorraad maar we weten ook hoe je de hele installatie kunt vervangen door een nieuw BTicino systeem. Vraag ons om advies en we zoeken met jou naar de beste oplossing.

Service op maat bij BTicino, door Nelec

Heb je weinig ervaring met het installeren van een BTicino intercom? Geen probleem! Laat je begeleiden door Nelec en je weet zeker dat je het intercomsysteem goed en binnen de tijd kunt monteren. Wij helpen je namelijk met service op maat, van begin tot eind en afgestemd op jouw project. Met onder andere begrijpelijke offertes die jij ook weer kunt gebruiken voor de offerte naar jouw klant. Maar ook met uitstekende begeleiding vanaf de voorbereiding tot en met het installeren. En met technici die altijd stand-by staan. Je hoeft maar te bellen en we helpen je verder tijdens de installatie!

Zo helpen wij jou een BTicino intercom te installeren

Wij zijn dagelijks met BTicino intercoms bezig en weten precies wat er bij de installatie komt kijken. En daar doe jij jouw voordeel mee, want we helpen je op elk moment van jouw project en van deurstation tot het laatste appartement. Zodat jij binnen budget en zonder dat het jou extra tijd kost, ook een intercom goed kan installeren.

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

383

BTicino producten

613

BTicino referenties

6.100

Tevreden klanten

207

Installatiewijzers op maat