• D 04/09/2016
    Datum van oplevering

Clinics in Velodrome succes

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan huurde Nelec zaterdag 3 september het Velodrome in Amsterdam af. Alle klanten waren per brief en per email uitgenodigd om deel te nemen aan een van de drie clinics baanwielrennen.

druk bezig
Het personeel van Nelec was vanaf 11:00 uur ‘s ochtends bezig geweest met de opbouw van een standje, de ruimte voor de cateraar, de geluidsinstallatie voor de dj en het opstellen van een scherm om ‘s middags de Vuelta te kunnen zien. Er kwam ongeveer 80 man op het evenement af. Het merendeel kwam voor de clinics, die daarmee praktisch ‘uitverkocht’ waren. Link: https://www.nelec.com/LK/Folder_25jaar.pdf

hellingshoek van 47 graden
Trainer Kasper Bijlsma en oud profrenner Aart Vierhouten begeleidden de wielrenners bij hun kennismaking met de baan, die in de bocht een maximale hellingshoek van wel 47 graden heeft. Er waren Italiaanse broodjes, er was muziek en de dag was een groot succes. Er was een fotograaf en personeelslid Patricia liep rond met een handycam. Het beeldmateriaal wordt zo snel mogelijk naar de deelnemers opgestuurd.

Bovenste foto: oud profrenner Aart Vierhouten rijdt op kop langs de pionnen

Tweede foto: het peloton verzamelt bij de start/finish om bij adem te komen

Derde foto: Hugo Grootjes op weg naar de snelste tijd op 200 meter bij de derde clinic

klik op afbeelding voor groot formaat