• D 06/01/2019
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Geen intercom meer met deurbel.nl

Sinds 2013 verkoopt Nelec onder de vlag van www.deurbel.nl de video-intercom en elektronische sleutels van Intratone uit Frankrijk.

De elektronische sleutels werken met een centrale, die een GSM/4G verbinding heeft met het internet. De gebruiker kan met zijn browser overal ter wereld inloggen om sleutels toe te voegen of te wijzigen. Dit is een prima product, de prijs is goed en de werking is zeer betrouwbaar. Nelec gaat zeker door met dit product.

Intratone maakt ook deurvideo, die werkt via het GSM/4G netwerk. De bewoner heeft geen videofoon, maar wordt op zijn smartphone gebeld en kan dan zien wie er aanbelt. tegen alle verwachting in, is ‘aanbellen op je mobieltje’ geen succes, omdat men thuis toch graag een vast toestel heeft, dat geen batterijen heeft en het altijd doet. Belangrijk afweging is ook, dat een tweedraads deurvideo installatie inclusief montage door de installateur ongeveer evenveel kost als een Intratone deurvideo met 15 jaar prepaid gebruikskosten. BTicino heeft sinds een paar jaar met de M-70Wifi ook de mogelijkheid om een smartphone te koppelen.

Alle klanten met openstaande offertes met deurvideo van deurbel.nl krijgen binnenkort bericht.