• D 09/04/2019
    Datum van oplevering

In het huis van de timmerman piepen alle deuren

…en op het pand van deurvideo specialist Nelec zat tien jaar lang alleen maar een stom knopje om aan te bellen. In de spiegelende ramen van de overbuurman kon je zien wie er voor de deur stond.

Dit is, helaas, echt waar. Laten we maar zeggen, dat Nelec alleen aandacht heeft voor zijn klanten en nu pas tijd was om een mooie BTicino te installeren.

BTicino deurvideo met deurbel.nl toegangscontrole
Naast de deur zit een S131 deurstation in een opbouw behuizing. De bovenste module heeft een camera met één beldrukker en de onderste heeft een proximity reader van deurbel.nl. De centrale van de proximity reader heeft een sim-kaart met een data-verbinding en kan via het internet geprogrammeerd worden. programmeren is sleutels toevoegen en verwijderen. In het magazijn van Nelec is een M-40 videofoon gemonteerd. In het kantoor is een M-40 en een M-70W gemonteerd. Aan de M-70W kan je je smartphone koppelen. Je kan dan op je smartphone zien wie d’r aanbelt en de deur openen. De dagschoot van de voordeur is voorzien van een elektrische sponning-opener.
Als er aangebeld wordt, gaan de drie videofoons tegelijk over en klinkt er in het magazijn een extra luide bel.

De twee toegangsdeuren van het magazijn zullen ook voorzien worden van deurbel.nl proximity readers.