• D 08/10/2017
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Informatiebijeenkomst VvE belang 2017

Nelec heeft een stand op de beurs van de informatiebijeenkomst VvE belang in Den Bosch op maandag 30 oktober. Op deze bijeenkomst kunnen VvE’s zich informeren over de Wet verbetering functioneren VvE’s, het nieuwe modelreglement en energietransitie (een gasloos 2050). Op de beurs staan op VvE gerichte bedrijven, zoals leveranciers van liften, puien en deurvideo.
Nelec staat er om direct kontakt te maken met de eindgebruiker. De videofoons van BTicino zijn bijzonder geschikt voor renovatie van bestaande intercom-installaties. VvE’s kunnen zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.
Wie wat waar.
Maandag 30 oktober vanaf 9:30 uur
In samenwerking met Legrand Nederland
Congrescentrum 1931 Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch
Programma
09.30 uur: ontvangst; de informatiemarkt is open!
10.45 uur: VvE-actualiteiten, zoals:
Wat betekent de Wet verbetering functioneren VvE’s voor u en uw VvE? Hoe staat het met het nieuwe modelreglement?
Energiebesparing en energietransitie: op weg naar een gasloos 2050
De rechter, VvE en financiën, onderhoud aan uw gebouw
En nog veel meer actualiteiten
12.00 uur: lunchpauze en gelegenheid voor bezoek informatiemarkt
13.00 uur: u kunt een keuze maken uit drie presentaties:
1. Help! Mijn VvE heeft (g) een bestuur! Wat doet u als uw VvE bestuurloos dreigt te raken (of al is)? En wat zijn de mogelijkheden als u vindt dat uw bestuur slecht functioneert? U krijgt een aantal mogelijke oplossingen aangereikt.
2. Verborgen gebreken; hoe lossen we die op? U wordt geconfronteerd met gebreken die u in eerste instantie niet waren opgevallen; bijvoorbeeld na een renovatie of verbouwing. Waarmee moet u rekening houden op juridisch gebied? Wanneer (en waarvoor) kunt u de aannemer aansprakelijk stellen?
3. Uw pand in een nieuwe, energiezuinige jas. Verduurzaming van uw compex; hoe pakt u dat aan? In deze presentatie krijgt u praktijkvoorbeelden van duurzaamheidsmaatregelen. Van het isoleren van appendages tot een energieneutraal pand.
14.00 uur: pauze en gelegenheid voor bezoek informatiemarkt
15.00 uur: u kunt een keuze maken uit drie presentaties:
1.Schade aan het gebouw; hoe gaan we dat oplossen? Er is schade ontstaan aan uw pand. Die wilt u zo snel mogelijk (laten) verhelpen. Hoe doet u dat en welke rol speelt de verzekering in dit geval?
2.Betalingsproblemen binnen de VvE? Incasso! Betaalt een eigenaar zijn periodieke of extra bijdrage niet? Wacht niet te lang met uw vordering! Incasso van aanmaning tot executie!
3. Van gas naar duurzame opwekking. We gaan van het gas af. Maar hoe? In deze presentatie krijgt u informatie over de renovatie van een collectief rookgasafvoersysteem én over de toepassing van een duurzame energiebron zonder gas.
16.00 uur: afsluiting en borrel
17.00 uur: einde bijeenkomst