Intercom met camera en deuropener nodig? Nelec geeft advies.

Bij een nieuw intercomsysteem draait alles om de kwaliteit en prijs. Maar het aanbod is groot. Dus waar let je op bij jouw keuze? Wij helpen je als je een intercom met camera en deuropener zoekt voor jouw gebouw. Een nieuw Intercom systeem kiezen hoeft niet ingewikkeld te zijn, wij nemen je het werk uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan beantwoorden we al je vragen.

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

Hoe kies je een intercom met camera en deuropener voor jullie appartementencomplex?

Het is niet eenvoudig om zelf een goede keus te maken als je een nieuwe deurvideo zoekt. Maar Nelec helpt je daarbij. Wij zijn expert in intercomsystemen en ondersteunen installateurs bij de montage daarvan in appartementencomplexen. Wij weten precies wat nodig is voor een goed werkend intercomsysteem en we kennen de installateurs die het kunnen plaatsen.

bticino main
woman using apartment intercom 2021 12 09 04 31 38 utc

Hoe helpt Nelec VvE’s en bewoners?

  • We geven advies bij de selectie van deurvideo voor jullie specifieke appartementencomplex.
  • We maken een selectie van erkende. installatiebedrijven bij jullie in de buurt die we kennen zodat we zeker weten dat het proces soepel verloopt.
  • Begeleiding van de installateur voorafgaand en tijdens de montage met onze expertise.
  • De bewoners krijgen stevig gedrukte gebruiksaanwijzingen van de deurintercom in het Nederlands.
  • Kortom, wij regelen alles van het eerste contact tot de oplevering zodat jullie zo veel mogelijk werk uit handen wordt genomen.

Moet de intercom met camera en deuropener vervangen worden?

Hier graag een langer stuk tekst (150 woorden) over het vervangen van een bestaand intercom systeem, welke soorten keuzes er zijn. Minimaal 2x exact ‘intercom met camera en deuropener’ benoemen.

Intercom met camera en deuropener vervangen
F 5755

Een nieuw intercom systeem voor appartementen

Hier graag een langer stuk tekst (150 woorden) over een nieuw intercom systeem aanleggen. Minimaal 2x exact ‘intercom met camera en deuropener’ benoemen.

Een bewezen aanpak!

De aanpak van Nelec werkt. Jaarlijks leveren we duizenden videofoons aan installateurs voor honderden gebouwen. Installateurs die eenmaal voor Nelec hebben gekozen, blijven terugkomen, omdat ze met onze aanpak binnen het geplande aantal uren blijven en problemen snel opgelost worden.

Vind de deurintercom voor jullie pand bij Nelec!

Wil je meer weten over deurintercoms of kun je wel wat vrijblijvend advies gebruiken? Vraag het nu aan Nelec, wij helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Kan de intercom met camera en deuropener via de smartphone worden bediend?

Net als voor eengezinswoningen is het voor appartementen mogelijk om de deurintercom te koppelen aan de smartphone. Wij leveren hiervoor de bedrade BTicino videofoon met wifi. Deze wordt per woning aangemeld op het wifinetwerk en vervolgens gekoppeld aan een app op de smartphone van de bewoner. Die kan dan vanuit zijn stoel of op afstand de deurintercom bedienen.

Wat zijn de voordelen van deurintercom met wifi?

De BTicino deurintercom met wifi heeft een paar belangrijke voordelen:
1) De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk eens uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
2) De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Welke voordelen biedt Nelec bij het installeren van deurintercoms?

• Je krijgt snel een duidelijke offerte, vaak al binnen een dag.
• We beantwoorden je vraag snel.
• Je krijgt persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project.
• De kwaliteitsmerken BTicino en Elvox hebben hun betrouwbaarheid inmiddels ruimschoots bewezen.

Hoe makkelijk is het om intercom met camera en deuropener te vernieuwen met de hulp Nelec?

Het vernieuwen van een intercom met camera en deuropener is voor jou misschien geen dagelijks werk, voor ons is het dat wel! En dat werkt in jouw voordeel. Wij zorgen ervoor dat het hele project voor je is uitgezocht, stap-voor-stap is uitgewerkt en tot in de puntjes is voorbereid.

Kan ik direct aan de slag met de deurintercom?

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Duidelijke offerte

Nelec rekent voor elk gebouw precies uit welke artikelen nodig zijn voor de deurintercom. De lijst met benodigde artikelen wordt vertaald naar een geschreven offerte voor een complete installatie. De offerte is in één oogopslag duidelijk.

F 5719

Nederlandstalige installatiewijzers

Nelec levert deurintercomsystemen met Italiaans design, maar wij zorgen ervoor dat de installateur duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers krijgt.

F 5839

Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Ook aan de bewoners van het appartementencomplex is gedacht. Voor hen levert Nelec op stevig papier gedrukte gebruiksaanwijzingen van de videofoon of deurtelefoon in het Nederlands.

F 5748