BTicino video intercom

Video intercom voor appartementencomplexen

BTicino is wereldwijd marktleider in intercomsystemen en levert topkwaliteit videofoons. Wil jij ook BTicino aan jouw opdrachtgever aanbieden? Kies dan voor Nelec; wij ondersteunen de installateurs met uitstekende service op maat, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Met een BTicino video intercom via Nelec heb je een perfect aanbod voor jouw project.

Wordt de BTicino video intercom ook met wifi geleverd?

Een intercom van BTicino kan op afstand als videodeurbel worden gebruikt, door de intercom aan te melden op het wifinetwerk van de bewoner. Via een app wordt de intercom gekoppeld aan zijn/haar smartphone. Zo kan de videodeurbel op afstand worden bediend.

Wat zijn de voordelen van BTicino met wifi?

Een BTicino videofoon met wifi heeft enkele voordelen ten opzichte van andere wifi-intercoms.

Wat is typisch BTicino?

De BTicino intercomsystemen vallen op door:
• Strakke vormgeving
• Geavanceerde technologie
• Videofoons met helder beeld in kleur
• Handsfree spraakverbinding
• Breed assortiment deurcommunicatie
• Alle videofoons en deurstations passen op dezelfde bus

Kan ik BTicino gebruiken als vervanging voor een Tegui intercomsysteem?

Zoek jij een oplossing voor de renovatie van een Tegui intercomsysteem? Dan kunnen wij je helpen. We hebben nog verschillende onderdelen van Tegui op voorraad, maar we weten ook hoe je de hele installatie kunt vervangen door een nieuw BTicino systeem. Vraag ons om advies en we zoeken met jou naar de beste oplossing.

Hoe ziet de service op maat van Nelec bij BTicino eruit?

Heb je weinig ervaring met het installeren van een BTicino intercom? Geen probleem! Laat je begeleiden door Nelec en je weet zeker dat je het intercomsysteem goed en binnen de tijd kunt monteren. Wij helpen je met service op maat, van het begin tot het eind en afgestemd op jouw project. Bijvoorbeeld met een begrijpelijke offerte die jij ook weer kunt gebruiken voor de offerte naar jouw klant. Maar ook met uitstekende begeleiding, vanaf de voorbereiding tot en met het installeren. En met technici die altijd stand-by staan. Je hoeft maar te bellen en we helpen je verder tijdens de installatie!

Helpt Nelec bij het installeren van een BTicino intercom?

Wij zijn dagelijks met BTicino intercoms bezig en weten precies wat er bij de installatie komt kijken. Daarmee doe jij jouw voordeel, want we helpen je op elk moment van jouw project: van het plaatsen van het deurstation tot het installeren van de videofoon in het laatste appartement. Zo blijf jij binnen jouw budget en kost het installeren van het intercom systeem je niet onverhoopt extra tijd.

Wat is een werktekening op maat?

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Kan ik direct aan de slag?

Je krijgt alle BTicino materialen netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd, zodat jij direct van start kunt gaan.

Staat er ondersteuning stand-by?

Kom je toch niet uit de installatie van de BTicino? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Verstand van zaken

Als je Nelec belt, krijg je iemand aan de lijn die alles weet over het project waar jij mee bezig bent. Onze medewerker heeft het schema van jouw project en kan zien wat er is geleverd. Vaak kan hij je aan de telefoon door het project heen loodsen en zo het probleem oplossen. Als het nodig is komt Nelec je ter plekke helpen.

We weten wat er speelt

Wij richten ons op panden van een tot vierduizend woningen. Per gebouw wordt alles bijgehouden: gesprekken, offertes, e-mails, schema’s, huisnummers. Zo weten wij precies wat er speelt en kunnen we ieder intercom project in goede banen leiden.

Een stap extra

Iedere videofoon wordt voor de levering geprogrammeerd en krijgt op de doos een sticker met het huisnummer. Voor de bewoners drukken we duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen. Bovendien maken we voor elk gebouw een aansluitschema op maat, waarop alle aders staan. Bij vragen zien we direct op ons schema hoe de installatie in elkaar zit.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

482

BTicino producten