Intercomsysteem VvE [B]

Kies de juiste intercom voor jullie VVE

Is de VvE op zoek naar een nieuw intercom systeem voor jullie VVE appartementencomplex? Dan helpen wij je met kiezen. We geven de VVE alle gewenste informatie, hebben kennis van zaken en stellen je voor aan een installateur die alles goed en volgens planning kan aanleggen of renoveren.

Hoe gaat Nelec te werk voor VvE's?

Wij werken dagelijks met intercomsystemen en weten dus wat er te koop is en wat belangrijk is voor VVEs. Met die kennis helpen wij de VvE. We nemen al het voorwerk uit handen door te onderzoeken welk systeem het beste past in jullie gebouw en bij jullie wensen. De door de VvE gekozen monteur begeleiden we van A tot Z. Voor hem maken we een werktekening op maat en Nederlandstalige instructies, zodat hij moeiteloos het intercomsysteem kan installeren. En loopt hij toch ergens tegenaan, dan staat het team van Nelec stand-by om hem door het project heen te loodsen. Daar heeft de VvE dus geen omkijken naar.

Kan de bestaande bedrading opnieuw worden gebruikt voor de intercom?

Nelec levert de VVE-intercomsystemen niet alleen voor nieuwbouwprojecten. Ook voor bestaande bouw zijn onze deurvideo’s en deurtelefoons zeer geschikt. Onze merken BTicino en Elvox kunnen vaak eenvoudig worden aangesloten op de bestaande bedrading van het oude intercomsysteem. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook veel tijd. Uiteraard onderzoeken we of de bestaande bedrading nog geschikt is, zodat u niet achteraf met storingen te maken krijgt. Het komt slechts een enkele keer voor dat de bekabeling niet opnieuw kan worden gebruikt.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten