• D 08/10/2014
    Datum van oplevering

Kaarten zesdaagse Amsterdam

Gratis kaarten bij Nelec
Groothandel Nelec geeft 30 kaarten voor de zesdaagse weg aan BTicino klanten en heeft daarvoor een mailtje gestuurd naar alle klanten waar Nelec recent contact mee heeft gehad. Daarbij geldt: de kaarten worden per twee weggegeven, maximaal twee stuks per bedrijf en wie het eerst komt, die het eerst maalt. Er zijn goede tribuneplaatsen voor dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (finale). Bestellen kan alleen telefonisch bij Marco de Vries op 020- 6 352 352. De kaarten worden per email opgestuurd. Het evenement is van 20 t/m 25 oktober in de Velodrome, Sloterweg 1024 in Amsterdam. Ga er op tijd heen, na 19:00 uur wordt het steeds drukker op de parking. Medewerkers van Nelec zullen zaterdag ook aanwezig zijn.
baanwielrennen
Een wielerbaan baan, oftewel piste, is ovaalvormig en heeft opstaande bochten, die met volle snelheid genomen kunnen worden. Moderne banen zijn 250 meter lang, maar er zijn banen van 166 tot 500 meter lang. Een baanfiets is korter dan een gewone racefiets, heeft maar een versnelling, heeft geen remmen en er is geen vrijloop. Omdat de renners niet kunnen remmen en dus altijd ver vooruit moeten denken, wordt baanwielrennen ook wel de hogeschool van het wielrennen genoemd. Er zijn wedstrijden voor individuele afstanden, tijdritten voor ploegen, sprint, keirin en allerlei wedstrijdvormen voor een peloton. Baanwielrennen is een olympische sport. Zesdaagse van Amsterdam met Nikki Terpstra
Baanwielrennen is een zeer spectaculaire kijksport. In de overdekte velodrome van Amsterdam is ruimte voor 2.000 bezoekers en kan je op de tribune bijna de hele baan overzien en genieten van een avond topsport. Dit jaar staat Nikki Terpstra, winnaar van 2011, aan de start. Er worden de hele avond wedstrijden gereden, er is een lichtshow, een d.j. en een speaker. Op de site van de zesdaagse staat meer informatie over het programma en de renners.