• D 08/12/2019
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Nieuw merk erbij

Nelec heeft de exclusieve vertegenwoordiging van Elvox Doorentry in Nederland overgenomen. Het kwaliteitsmerk Elvox leidt al jaren een sluimerend bestaan op de Nederlandse markt. Elvox heeft een mooi gamma met 3,5 inch, 4,3 inch en 7 inch handsfree videofoons. De fabrikant legt de nadruk op hoge productiekwaliteit. De techniek is modern: het gaat om een modern tweedraads systeem, dat met systeemkabel 700 meter kan overbruggen en vrijwel oneindig kan worden uitgebreid.

De fabrikant is gevestigd in Noord-Italië en maakt deel uit van de Vimar groep, die in meer dan honderd landen actief is. Het personeel van Nelec wordt in Italië opgeleid tot Elvox specialist. Nelec is druk bezig met het maken van nieuwe brochures en productschema’s. De videofoons van Elvox zullen met de bekende, uitgebreide Nelec-service geleverd worden.

Nelec zal het merk Elvox voeren naast BTicino, waarvan Nelec gespecialiseerde groothandel blijft. Elvox zal niet bij de elektrotechnische groothandel verkrijgbaar zijn, maar door Nelec direct aan de installateur geleverd worden.