Informatie

Toegangscontrole Noralsy

Met elektronische sleutels en draadloos beheer

Noralsy is een toegangscontrolesysteem met draadloos beheer via het gsm-netwerk. De bewoners krijgen elektronische sleutels in de vorm van sleutelhangers. Als de sleutel voor de proximity leeskop gehouden wordt, gaat de deur open. Wij leveren Noralsy toegangscontrole voor appartementencomplexen en ondersteunen de installateur hierbij met de bekende, complete service van Nelec.

Toegangscontrolesysteem met draadloos beheer bij Nelec

  • Draadloze technologie, dus geen internetverbinding vereist
  • Snelle installatie met begeleiding van Nelec
  • Na installatie gaat beheer online; geen monteurs ter plaatse nodig
  • Voor nieuwbouw en renovatie
  • Geschikt voor gebouwen met meerdere ingangen (appartementencomplexen)
  • Sleutelbeheer waar ook ter wereld via de browser

Duidelijke installatiewijzer en technici stand-by

Voor de installatie van Noralsy toegangscontrole reken je op Nelec. We nemen samen met jou het gebouw door zodat je weet wat je nodig hebt. Dan maken we voor het project een werktekening op maat; een schema waarin exact en duidelijk vermeld staat wat de monteur moet doen. In de bijgeleverde installatiewijzer staan de montageinstructies. Zo kan de monteur de installatie gemakkelijk en snel uitvoeren. En heeft hij toch nog een vraag? Dan staan onze technici stand-by en kijken mee in de werktekening. Dat is de begeleiding van Nelec.

Installateur Barto Elektro over Nelec

Het beheer van de sleutels online geregeld

De elektronische sleutels van Noralsy kan je waar ook ter wereld via je browser beheren. De installateur kan dat doen, de VvE-beheerder of de VvE zelf. Het is dus niet nodig naar het gebouw te gaan om sleutels toe te voegen of verloren sleutels te blokkeren. Alles wordt online geregeld, dat scheelt tijd en gedoe.

Zo werkt Noralsy toegangscontrole

Bij iedere ingang komt een proximity reader (leeskop) voor de elektronische sleutels. De reader is aangesloten op een Noralsy centrale binnen waar tot 3.000 sleutels aangemeld kunnen worden. De bijbehorende modem met prepaid SIM kaart zorgt voor verbinding met het internet. Iedere ingang krijgt zijn eigen reader en centrale. Het systeem is daarmee ook geschikt voor gebouwen met meerdere ingangen.

Wij helpen jou, voor, tijdens en na de installatie

Bij Nelec zijn we dagelijks met toegangscontrole bezig; wij weten hoe het werkt en vooral hoe het goed geïnstalleerd moeten worden. En met die kennis staan we voor jou klaar. Wij ondersteunen de installateur met kwaliteit in materialen, goede voorbereiding, duidelijke installatiewijzers en technici die stand-by staan om je te helpen:

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen wordt tijdig geleverd, netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer.

Ondersteuning stand-by

Toch een vraag? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op het projectschema precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten