• D 24/11/2013
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Omzet BTicino stijgt 27,7%

De omzet van BTicino bij Nelec is over de eerste elf maanden van 2013 met 27,7% gestegen ten opzicht van dezelfde periode vorig jaar. Er wordt niet meer gebouwd dan vorig jaar en bij Nelec denken we dat BTicino een groter marktaandeel heeft verworven. We denken dat dat komt door een aantal factoren…
– Onze nieuwe collega Patricia verzorgt nu ruim zes maanden op bijzonder snelle en accurate wijze de offertes. Als gevolg hiervan kan de verkoper zich volledig richten op het benaderen van nieuwe en bestaande klanten. Met resultaat!
– Nelec is pas in 2010 begonnen met BTicino en menig installateur zal eerst de kat uit de boom hebben gekeken. Inmiddels is het duidelijk dat er veel referentieprojecten zijn en dat Nelec de zaken goed op orde heeft.
– Deze zomer is de nieuwe site www.nelec.com geopend. Op de site zijn alle producten, schema’s, afbeeldingen en afmetingen zeer makkelijk te vinden. BTicino wordt aantrekkelijk gepresenteerd en dat is goed voor de verkoop.
– BTicino is bijzonder secuur bij de productie van deurvideo. Hierdoor zijn de videofoons zeer betrouwbaar. Dit blijkt voor de klant natuurlijk pas nadat een project is opgeleverd en een jaar in gebruik is. Er zijn inmiddels steeds meer woningbouwverenigingen die overstappen op BTicino, omdat ze er tevreden mee zijn.
– De samenwerking tussen Nelec en Legrand/BTicino Nederland heeft zich dit jaar verdiept. De stand op de beurs elekrotechniek werd bijvoorbeeld verzorgd door Legrand Nederland, waardoor Nelec al zijn aandacht kon richten op de klanten.