• D 11/02/2019
  Datum van oplevering
 • B BTicino
  Het merk waar het over gaat

Opdracht Houten 119 woningen

Kantoorpand De Citadel aan Het Spoor in Houten wordt verbouwd tot een appartementencomplex met in totaal 119 huurwoningen. De eigenaar van het pand, De Waal Beheer BV uit Utrecht, ontwikkelt het project, dat mikt op het middensegment met een huur van grofweg tussen de 700 en 1.000 euro per maand.

Juni 2000 werd het op maat gebouwde kantoorgebouw opgeleverd aan uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum. Het opvallende gebouw kwam leeg te staan toen de uitgever verhuisde naar een ander pand in Houten. De projectontwikkelaar is in gesprek met woningbouwvereniging Viveste Houten. De woningbouwvereniging zet zich in om sociale huurwoningen te realiseren.

Het gebouw wordt opgedeeld in vijf bouwdelen, die ieder een eigen Serie 130V deurstation krijgen en in alle 119 appartementen komt een M-40 videofoon. De planning is nog onbekend.

 • Gebruiksaanwijzingen

 • Installatiewijzers

  • Installatiewijzer E-67 voeding

   De Nelec installatiewijzer voor de BTicino E-67 video systeemvoeding met ingebouwde AV. De E-67 is de nieuwe standaard systeemvoeding van het tweedraads systeem en levert 1200 mA. De E-67 heeft een ingebouwde Audio/Video Adaptor. De E-67 heeft een BUS uitgangen voor buitenpost en stijgers en een voedingsuitgang 1-2 met 28,5 Vdc. Haal voor een reset de spanning eraf en wacht zeker 90 seconden.

   Mogelijkheden aansluiten buitenposten en stijgers op de E-67:
   of een buitenpost en een stijger
   of twee buitenposten en een stijger
   of een buitenpost en twee stijgers.

  • Installatiewijzer KNOOP8

   De Nelec installatiewijzer voor de BTicino KNOOP8. De KNOOP8 zet het videosignaal op de tweedraads bus en is alleen nodig voor installaties met beeld. De KNOOP8 krijgt een voeding E-63 of E-67, die maximaal 2 meter verwijderd mag zijn. De KNOOP heeft aansluitingen voor maximaal vier video buitenposten en acht stijgers.Gebruik voor installaties met een of twee stijgers de E-67. Je kan ook aftakken naar stijgers net de VV videoverdeler.

  • Installatiewijzer M-40 videofoon

   De Nelec installatiewijzer voor de BTicino videofoon M-40 Bergen color (Classe 100 V12B).

  • Installatiewijzer Serie 130V deurstation

   De Nelec installatiewijzer voor het Serie 130V video deurstation voor externe beldrukkers.

  • Installatiewijzer tweedraads systeem video

   Uitleg systeem BTicino video, deurstations, stijgers, afstanden, videofoons, componenten, meerdere toestellen tegelijk.

 • Afmetingen