• D 21/07/2021
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Preview nieuwe BTicino videofoon

Er waren al langer geruchten dat BTicino een nieuwe videofoon aan het ontwikkelen was. Nu komen de eerste beelden naar buiten van de Eos Classe 300.
De nieuwe videofoon heeft een geïntegreerde Amazon Alexa-spraakassistent voor slimme functies, muziek aanzetten, alarm en herinneringen instellen. Je kan zelfs een soundtrack maken om bezoekers te verwelkomen. De videofoon moet de centrale worden van de slimme woning.

De Eos Classe 300 heeft een 5 inch aanraakscherm dat licht gebogen is.

De videofoon met geïntegreerde spraakassistent wordt een tool voor de veiligheid thuis. Je kan er camera’s thuis mee bedienen. Het gezichtsdetectiesysteem bepaalt met herkenningsalgoritmes of er alarm moet worden gegeven via de Home + Security-app. Je hoeft daarvoor natuurlijk niet thuis te zijn.

De eerste videofoon met geïntegreerde Alexa.
Dankzij de ingebouwde bewegingssensor gaat de videofoon aan als je het apparaat nadert, verwelkomt je thuis, toont de laatste melding of andere handige tips.

Met de slimme camera technologie van Netatmo zie je direct wie er aanbelt.
De gezichtsherkenningsfunctie plaatst automatisch het gezicht van de persoon in het midden van het scherm.
Met een simpele dubbele tik op het scherm kunt u overschakelen naar het bekijken van de afbeelding in liggend formaat.
De videofoon kan gekoppeld worden aan de Netatmo slimme binnencamera, de slimme buitencamera met verlichting, de slimme rookmelden, de slimme sirene en de slimme sensor voor ramen & deuren.