• D 25/10/2017
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het gerelateerde merk

Vacature Nelec

Nelec is op zoek naar iemand, die uit de elektrotechniek of uit de automotive komt. Deurtelefoon specialist
De technicus van Nelec krijgt een interne opleiding en kent het tweedraads deurvideo systeem van BTicino door en door. Hij bespreekt bij ieder project met de klant hoe de bedrading door het gebouw loopt, zoekt de beste oplossing en geeft de klant advies. Hij maakt voor ieder project een schema op maat. In dit schema staan alle aders van de tweedraads bus, alle componenten zijn erin getekend en er staat in hoe alle videofoons geprogrammeerd moeten worden. De technicus verzorgt de programmering van het deurstation. Hij beantwoordt alle vragen van de klant en gaat ‘m ter plekke helpen door heel Nederland, als er tijd verloren dreigt te gaan.
Nelec zoekt

Nelec zoekt een nieuwsgierige elektrotechnicus. Iemand, die er lol in heeft technische problemen uit te vogelen en die graag mensen helpt. Iemand die stressbestendig is en houdt van afwisseling. Iemand die geconcentreerd zijn projecten uitwerkt achter de pc.
De technicus (m/v)

De technicus heeft zijn eigen toko binnen Nelec en is de specialist op technisch gebied. Hij bepaalt zelf hoe hij de klant helpt. Is even bellen voldoende of er heen rijden? Hij verzamelt voor ieder project zorgvuldig alle gegevens en houdt het overzicht. Hij zorgt ervoor dat zijn projecten en werk inzichtelijk zijn voor zijn collega’s.
Lees meer over de vacature.