Video intercom

De deurbel met camera voor appartementencomplexen

Een video intercom biedt bewoners van flats en appartementgebouwen een veilig gevoel. Ga jij als installateur zo’n intercomsysteem plaatsen of vervangen? Dan kun je op Nelec vertrouwen als jouw partner in business. Wij helpen je met de hoogste kwaliteit in materialen en een uitstekende service.

Levert Nelec video intercom die verbonden kan worden met wifi?

De intercoms van BTicino kunnen worden gekoppeld aan het wifinetwerk van de bewoner. Via een app wordt de intercom gekoppeld aan zijn/haar smartphone. Zo kan de intercom zelfs op afstand worden bediend.

Wat zijn de voordelen van een videofoon met wifi?

Een videofoon van BTicino met wifi heeft enkele voordelen ten opzichte van andere wifi-intercoms.
• De videofoon is bedraad waardoor hij ook blijft werken als de accu van de mobiele telefoon leeg is of als het netwerk uitvalt.
• De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Waarom moet ik kiezen voor de video intercoms van Nelec?

Nelec doet je een aantal aantrekkelijke beloftes:
• Wanneer we jouw aanvraag binnen hebben, zorgen we ervoor dat je snel een duidelijke offerte krijgt.
• Heb je een vraag, dan staan we klaar om die direct te beantwoorden.
• Bij alle apparatuur die Nelec levert, krijg je een praktische werktekening op maat met installatiewijzers.
• Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd.
• Loop je ergens tegenaan tijdens het installeren van de video intercom, dan krijg je persoonlijke, telefonische ondersteuning van een van onze experts.
• Nelec levert video intercoms van BTicino en Elvox, kwaliteitsmerken die hun betrouwbaarheid inmiddels hebben bewezen.

Wat doet Nelec om de installatie ze makkelijk mogelijk te maken?

Het installeren van een intercomsysteem met video kan complex zijn, als je het niet regelmatig doet. Omdat wij er dagelijks mee bezig zijn, weten we exact welke apparatuur er nodig is voor jouw project en hoe je die zo efficiënt mogelijk installeert. Daarom ondersteunen wij elke monteur met maatwerk. Zo kun jij ook eenvoudig en zonder kostbare tijd te verspillen, de video intercom monteren. Vooraf brengen we samen in kaart hoe het gebouw in elkaar zit, waar de buizen en kabels lopen en welke apparatuur je nodig hebt voor jouw project. Met die informatie maken wij voor jou een werktekening, een schema op maat. Hierin staat precies hoe je de installatie kunt uitvoeren.

Krijg ik een Nederlandstalige werkbeschrijving?

Elke werktekening wordt geleverd met een duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzer. Hierin staan per product instructies voor de montage en informatie over de werking van het systeem. Daarnaast ontvang je van ons tot in detail voorbereid materiaal, zoals voorgeprogrammeerde en gelabelde artikelen. Op elke doos zit een sticker met het huisnummer, zodat de juiste videofoon naar de juiste woning gaat. De materialen en de werktekening samen vormen zo jouw handleiding om de video intercom te installeren. We hebben onze aanpak zo afgestemd dat zowel de ervaren als de minder ervaren monteur een nette installatie kan opleveren.

Wat als ik toch nog een vraag heb tijdens het installeren van de intercom met camera?

Heb je toch nog een vraag, dan kun je altijd op ons rekenen. Onze technici staan stand-by om jou of je monteurs telefonisch door het project heen te loodsen. Per gebouw bewaren we alle informatie en werktekeningen zelf ook zorgvuldig. Daardoor weten we precies waar jij mee bezig bent. Met Nelec installeer je wel zelf de deurintercom met camera, maar sta je er niet alleen voor!

Hoe kan ik voorkomen dat het installeren van de video intercom veel tijd kost?

Kost de installatie van een video intercom jou of jouw monteurs te veel tijd? Kies dan voor de service en kwaliteit van Nelec. Met onze intercomsystemen ben je verzekerd van uitstekende materialen en uitstekende service. We begeleiden jou en jouw monteurs, zodat jullie de intercoms snel en goed installeren, ook als de ervaring daarin nog ontbreekt!

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Verstand van zaken​

Als je Nelec belt, kun je erop rekenen dat je iemand spreekt met verstand van zaken. Onze specialist pakt het schema van jouw project erbij en ziet bovendien meteen wat er is geleverd. Wanneer dat nodig is komt Nelec je ter plekke helpen.

We weten wat er speelt​

Wij richten ons op panden van een tot vierduizend woningen. Per gebouw wordt alles bijgehouden: gesprekken, offertes, e-mails, schema’s, huisnummers. Zo weten wij precies wat er speelt en kunnen we ieder intercom project in goede banen leiden.

Een stap extra​

Iedere videofoon wordt voor de levering geprogrammeerd en krijgt op de doos een sticker met het huisnummer. Voor de bewoners drukken we duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen. Bovendien maken we voor elk gebouw een aansluitschema op maat, waarop alle aders staan. Bij vragen zien we direct op ons schema hoe de installatie in elkaar zit.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten