Informatie

De deurbel met camera voor flats en appartementen

Video intercom

Een video intercom biedt bewoners van appartementen een veilig gevoel. Ga jij als installateur zo’n intercomsysteem plaatsen of vervangen? Dan kun je op Nelec vertrouwen als jouw partner in business. Wij helpen je met de hoogste kwaliteit in materialen en een uitstekende service.

De deurbel met camera

Voor een video intercom zijn tal van omschrijvingen. Of je het nu een deurbel met camera noemt, een video doorbell of een intercom met camera, het gaat om een intercomsysteem en wij leveren dat. Inclusief stap-voor-stap werktekening geheel afgestemd op het gebouw waar jij de video intercom gaat plaatsen of vervangen. Zo maken we het jou makkelijk en loop jij geen risico op extra kosten doordat de klus langer duurt of omdat je terug moet vanwege storingen.

Daarom kies je Nelec als je video intercoms installeert:

  • Snel antwoord op je vraag en een snelle offerte
  • Praktische werktekening op maat met installatiewijzers
  • Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd
  • Persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project
  • Bewezen betrouwbaarheid met de kwaliteitsmerken BTicino en Elvox

Maatwerk in ondersteuning

Het installeren van een intercomsysteem met video is nog niet zo makkelijk als je het niet regelmatig doet. Omdat wij er wel dagelijks mee bezig zijn, weten we exact wat nodig is en hoe je het slim installeert. Daarom ondersteunen wij je met maatwerk, zodat ook jij eenvoudig en zonder kostbare tijd te verspillen de video intercom kunt monteren. Dat doen onder andere door samen vooraf door te nemen hoe het gebouw in elkaar zit, waar de buizen en kabels lopen en wat je nodig hebt voor jouw project. Met die informatie maken we voor jou een werktekening, een schema op maat zeg maar. Je weet dan precies wat je nodig hebt en hoe je de installatie moet uitvoeren.

Uitleg per product

Elke werktekening wordt geleverd met een duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers. Hierin staan per product instructies voor montage en over de werking. Verder ontvang je van ons tot in detail voorbereid materiaal. Zoals voorgeprogrammeerd en gelabelde artikelen. Op iedere doos zit een sticker met het huisnummer zodat de juiste videofoon naar de juiste woning gaat. De materialen en de werktekening samen vormen zo jouw handleiding om de video intercom te installeren. We hebben onze aanpak zo afgestemd dat zowel de ervaren als de minder ervaren monteur een nette installatie kan opleveren.

Deurintercom met camera installeren? Onze technici staan stand-by!

Heb je toch nog een vraag, dan kun je altijd op ons rekenen. Onze technici staan stand-by om jou of je monteurs telefonisch bij te staan te loodsen. Alle werktekeningen bewaren we zorgvuldig. Een klik met de muis en we kijken met je mee en kunnen je stap-voor-stap door jouw project loodsen. Met Nelec installeer je wel zelf de deurintercom met camera, maar je staat er niet alleen voor!

Merken: BTicino en Elvox

Wij leveren intercoms met camera van BTicino en van Elvox, twee topmerken met video intercoms met een heldere beeldkwaliteit. Het assortiment bij elk merk maakt het mogelijk om altijd een oplossing op maat te realiseren. Van zowel BTicino als Elvox hebben wij ruime voorraden zodat we snel kunnen leveren. En heb je voor een renovatie van een Tegui intercom vervanging nodig? Dan hebben we daarvoor ook verschillende onderdelen of we kunnen het vervangen door bijvoorbeeld een product van BTicino. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deurtelefoon met camera, ook via wifi

Een deurtelefoon met camera is natuurlijk handig om ook via een app te bedienen. En dat kan met onze intercomsystemen, zelfs appartementencomplexen. De intercom zijn gewoon bedraad en worden dan per woning gekoppeld met het wifinetwerk waarna die gelinkt kan worden met de app op de smartphone van de bewoner. Weet je niet zeker hoe je dit moet installeren? Vraag het ons en we leggen het je graag uit.

Video intercom installeren met hulp van Nelec

Kost de installatie van een video intercom jouw monteurs te veel tijd? Kies dan voor de service en kwaliteit van Nelec. Met onze intercomsystemen ben je verzekerd van uitstekende materialen en uitstekende service. We begeleiden jou en jouw monteurs zodat jullie de intercoms snel en goed installeren, ook als de ervaring daarin nog ontbreekt!

Onze ondersteuning is altijd maatwerk en afgestemd op wat jullie nodig hebben maar in het kort kun je rekenen op:

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten