VVE

Kies de juiste intercom voor jullie VVE

Is de VvE op zoek naar een nieuw intercom systeem voor het appartementencomplex van jullie VVE? Dan helpen wij met kiezen. We geven de VVE alle gewenste informatie, hebben kennis van zaken en stellen je voor aan een installateur die alles netjes monteert en aansluit.

Hoe gaat Nelec te werk?

Wij werken dagelijks met intercomsystemen en weten dus wat er te koop is en wat belangrijk is. Met die kennis helpen wij de VvE. We nemen al het voorwerk uit handen door te onderzoeken welk systeem het beste past in jullie gebouw en bij jullie wensen. De door de VvE gekozen monteur begeleiden we van A tot Z. Voor hem maken we een werktekening op maat emn Nederlandstalige instructies, zodat hij moeiteloos het intercomsysteem kan installeren. En loopt hij toch ergens tegenaan, dan staat het team van Nelec stand-by om hem door het project heen te loodsen. Daar heeft de VvE dus geen omkijken naar.

Kan de bestaande bedrading opnieuw worden gebruikt voor de intercom?

Nelec levert de intercomsystemen niet alleen voor nieuwbouwprojecten. Ook voor bestaande bouw zijn onze deurvideo’s en deurtelefoons zeer geschikt. Onze merken BTicino en Elvox kunnen vaak eenvoudig worden aangesloten op de bestaande bedrading van het oude intercomsysteem. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook veel tijd. Uiteraard onderzoeken we of de bestaande bedrading nog geschikt is, zodat u niet achteraf met storingen te maken krijgt. Het komt slechts een enkele keer voor dat de bekabeling niet opnieuw kan worden gebruikt.

Welke service levert Nelec voor de bewoners?

Wanneer het intercomsysteem is geïnstalleerd, zorgt Nelec ervoor dat alle bewoners een duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing krijgen. Zo is direct duidelijk hoe de nieuwe deurtelefoon of videofoon werkt.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Hulp bij het kiezen van een intercomsysteem

Wij helpen elke VvE de keuze te maken voor een goed intercomsysteem voor het gebouw. Dit doen we met brochures, duidelijke uitleg, een helder verhaal over de voor- en nadelen van elk systeem en werkend demonstratiemateriaal voor een VvE-vergadering.

Het gebouw onderzoeken

Vooraf analyseren wij jullie gebouw. We kijken hoe de kabels lopen, of deze hergebruikt kunnen worden en welke bijzonderheden er zijn en welke wensen de bewoners hebben.

Groot gemak voor de VvE

We maken het de VvE zo makkelijk mogelijk. De VvE brengen wij in contact met een ervaren, lokale installateur. De installateur maakt een aanbieding voor het materiaal plus de arbeid. Wij begeleiden niet alleen de VvE, maar ook de installateur van A tot Z. Onze projectbegeleiding leidt tot hoge kwaliteit van de installatie.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten