Werktekening op maat

Voor elk gebouw een werktekening op maat

Elk gebouw en elk project is anders. Daarom maken wij voor elke gebouw een werktekening op maat. Dat is een schema voor de installatie van de intercom. Samen met technische ondersteuning en voorbereid materiaal kan elke monteur zo het intercomsysteem met gemak installeren.

Krijg ik een duidelijke offerte?

Voor jouw project maken wij graag een offerte. We zoeken samen uit hoe het gebouw in elkaar zit en sturen binnen een dag een overzichtelijke offerte.

Krijg ik een werktekening op maat?

Bij opdracht maken we voor jouw project per gebouw een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je meteen wat er moet gebeuren.

Kan ik direct aan de slag?

In de werktekening staat precies hoe je in elk appartement de videofoon aansluit. Deze zijn al voorgeprogrammeerd en gelabeld met het juiste huisnummer. De andere materialen, deurstation, voeding en deuropener, staan ook in het schema. Je kunt dus direct aan het werk.

Wat als ik er toch niet uitkom tijdens de installatie?

Heb je toch vragen, dan staan onze technici voor jou stand-by met antwoorden en advies.

Wat kun je zeggen over de kwaliteit van de apparatuur van Nelec?

Het materiaal dat we je leveren is van hoge kwaliteit en helemaal voorbereid. Nelec werkt met de Italiaanse merken BTicino en Elvox.

Wat zijn de voordelen van werken met Nelec?

Met de werktekening op maat van Nelec bespaar jij tijd, geld en risico bij het installeren van een intercom systeem in een appartementencomplex.

Wat kan ik verwachten van de werktekening?

Voordat de werktekening op maat wordt gemaakt, bekijken we samen hoe de kabels het beste kunnen lopen in nieuwbouw, of -in het geval van bestaande bouw- of de huidige bedrading kan worden hergebruikt. Met alle informatie maken we een handig schema op maat voor jouw project. Per gebouw, met alle videofoons en alle aders.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Levering uit voorraad

Nelec levert binnen een dag uit voorraad. We zorgen ervoor dat de installateur de juiste spullen krijgt en snel kan werken. De installateur krijgt het materiaal in een keer en hoeft niet te wachten op naleveringen

Snelle garantie afwikkeling

Bij defecten onder garantie ontvangt de installateur binnen een dag vervangend materiaal. De storing is meteen verholpen en de klant hoeft niet op reparatie te wachten. De installateur stuurt het defecte item op naar Nelec.

Duidelijke taal

De installateur krijgt duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten