Informatie

Voor elk gebouw een werktekening op maat

Werktekening op maat

Elk gebouw en elk project is anders. Daarom maken wij voor elke gebouw een werktekening op maat. Dat is een schema voor de installatie van de intercom. Samen met technische ondersteuning en voorbereid materiaal kan elke monteur zo het intercomsysteem met gemak installeren.

Duidelijke handleiding om zo aan de slag te gaan

Bij de werktekening zitten praktische en duidelijke installatiewijzers die je precies laten zien hoe je het intercom systeem installeert. Neem daarbij het materiaal dat we al hebben voorgeprogrammeerd en in elkaar gezet en je kunt zo aan de gang. Wij leveren alles tot in detail aan, jij hoeft alleen nog de installatie ter plaatse uit te voeren.

Zo krijg je jouw werktekening op maat:

  1. Vraag een offerte aan, meestal krijg je die al binnen één dag
  2. Akkoord met de offerte? Bevestig dan de opdracht
  3. Wij maken een werktekening op maat plus handige installatiewijzers
  4. We zetten het deurstation in elkaar en programmeren alle videofoons
  5. De materialen worden gelabeld met stickers met het huisnummer op elke doos
  6. De materialen leveren we op de gewenste locatie, op de gewenste datum
  7. Jij kan direct aan de slag op jouw project met de handige werktekening op maat
  8. Toch nog vragen? Bel dan naar Nelec waar technici voor jou stand-by staan

Direct aan de slag met Nelec

Met Nelec verlies je geen kostbare tijd op jouw project; je kunt direct aan de slag. Wij zoeken namelijk eerst met jou uit hoe het gebouw in elkaar zit en, bij bestaande bouw, of de bedrading hergebruikt kan worden. Dan maken we de werktekening op maat en voegen daar alle benodigde installatiewijzers bij. De materialen ontvang je op tijd en geheel voorbereid. Jij weet dan precies wat waarbij hoort en je kunt direct aan de slag. En heb je toch nog vragen? Bel ons dan. Bij Nelec staan ervaren technici voor jouw project stand-by om je vragen te beantwoorden of je door de installatie heen te loodsen.

Een werktekening op maat voor elk gebouw, dat is de service van Nelec

Nelec begeleidt je van A tot Z bij de installatie in elk gebouw; hoe de kabels het beste kunnen lopen, of bestaande bedrading opnieuw te gebruiken is en maakt met alle informatie een handig schema op maat voor jouw project. Per gebouw, met alle videofoons en alle aders. Ook krijg je al het materiaal voorgeprogrammeerd en gelabeld per doos op tijd aangeleverd.

Duidelijke offerte

Voor jouw project maken wij graag een offerte. We zoeken samen uit hoe het gebouw in elkaar zit en sturen binnen een dag een duidelijke offerte.

Werktekening op maat

Bij opdracht maken we voor jouw project per gebouw een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je meteen wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

In de werktekening staat precies hoe je in elk appartement de videofoon aansluit. Deze zijn al voorgeprogrammeerd en gelabeld met het juiste huisnummer. De andere materialen, deurstation, voeding en deuropener, staan ook in het schema. Je kunt dus direct aan de slag.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

Bespaar tijd, geld en risico met het schema op maat van Nele

Met Nelec krijg je snel antwoord, snel een reactie en snel een offerte. We bieden uitstekende service zodat jij altijd goed voorbereid en met alle kennis op het project aan de slag kunt. En heb je toch vragen, dan staan onze technici voor jou stand-by met antwoorden en advies. Het materiaal dat we je leveren is van hoge kwaliteit en helemaal voorbereid. Met de werktekening op maat van Nelec bespaar jij dus tijd, geld en risico bij het installeren van het intercom systeem in appartementen.

Vertel me meer