Deurcommunicatie

Intercomsystemen voor appartementencomplexen

Elk appartementen complex heeft goede deurcommunicatie nodig. Deurcommunicatie biedt veiligheid en comfort: dankzij de deurcommunicatie kunnen de bewoners checken wie er voor de deur staat, voordat wordt besloten open te doen, en kunnen ze op afstand communiceren met de pakketbezorger. Wanneer je wordt gevraagd een goed systeem te installeren, wil je zeker weten dat je kwaliteit aanbiedt. Nelec heeft voor elk appartementencomplex een passende deurcommunicatie-oplossing. De moderne intercomsystemen die wij leveren, onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Welke topmerken in deurcommunicatie levert Nelec?

Nelec is een veelzijdig leverancier van deurcommunicatie. Met de topmerken, BTicino en Elvox bieden we keuze uit twee systemen. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing. BTicino heeft een ruim aanbod in deurcommunicatie waarbij alle videofoons, deurstations en deurtelefoons op dezelfde tweedraadsbus passen. Elvox heeft ook een moderne tweedraadsbus met aantrekkelijke videofoons en deurstations. We leveren Elvox als exclusief importeur.

Is deurcommunicatie via wifi ook mogelijk?

Steeds vaker wordt om deurcommunicatie via wifi gevraagd. Bewoners willen met hun smartphone op afstand een gesprek kunnen aannemen. Dat kan bijvoorbeeld met de bedrade videofoon met wifi van BTicino. Die kan op het wifinetwerk in de woning worden aangemeld. Daarna wordt de videofoon gekoppeld aan een app op de mobiele telefoon.

Welke voordelen hebben installateurs wanneer zij met Nelec werken?

• Je krijgt snel een duidelijke offerte.
• Wij verzorgen een praktische werktekening met installatiewijzers.
• Je ervaart het gemak van genummerd en voorgeprogrammeerd materiaal.
• Er is altijd persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project.
• Je krijgt snel antwoord op je vraag.
• Je hebt de garantie van kwaliteit in merken en materialen.

Hoe helpen jullie mij bij het installeren van de deurintercom?

Er komt van alles kijken bij het installeren van deurcommunicatie. Je wil jouw project binnen budget afronden, een nette installatie maken, geen klachten over storingen krijgen nadat het project is afgerond en dit alles het liefst zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het inlezen in de materie. Dat kan. Wij helpen je bij het installeren, met complete service en zorgvuldige voorbereiding.

Hoe helpen de technici van Nelec bij mijn deurcomunicatie project?

Het voordeel van onze voorbereiding is dat je snel kan werken, niets hoeft uit te zoeken en niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens de uitvoering van het project. En is er toch iets niet duidelijk? Dan bel je Nelec. We bewaren de werktekening zorgvuldig. Zodra we je aan de lijn hebben, kijken onze technici met je mee en kunnen ze je stap-voor-stap door jouw project heen loodsen.

Hoe bereid ik me voor op het installeren van de deurcommunicatie?

Kies je voor Nelec als jouw leverancier voor deurcommunicatie? Dan helpen wij jou met de installatie. Met onze kennis en service ben jij tot in de puntjes voorbereid!

Krijg ik een werktekening op maat?

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Hoe snel kan ik aan de slag?

Direct. Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Wat als ik er niet toch niet uitkom?

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op het projectschema precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Snel aan de slag

Nelec levert binnen een dag uit voorraad. We zorgen ervoor dat de installateur de juiste spullen krijgt en snel kan werken. De installateur krijgt het materiaal in een keer en hoeft niet te wachten op naleveringen.

Snelle garantie

Bij defecten onder garantie ontvangt de installateur binnen een dag vervangend materiaal. De storing is meteen verholpen en de klant hoeft niet op reparatie te wachten. De installateur stuurt het defecte item op naar Nelec.

Duidelijke taal

De installateur krijgt duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten