Informatie

Deurcommunicatie

Intercomsystemen voor appartementencomplexen

Vanuit de veiligheid van je woning checken wie er voor de deur staat of vanaf je werk aan de bezorger doorgeven waar het pakketje afgegeven mag worden. Deurcommunicatie biedt veiligheid en comfort. Wij hebben voor ieder appartementencomplex een passende deurcommunicatie-oplossing. Met moderne intercomsystemen die zich onderscheiden door hoge betrouwbaarheid en met uitstekende ondersteuning voor de installateur.

Volledig begeleide installatie

Het installeren van een intercomsysteem in een appartementencomplex is een complex proces. Dat geldt zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Daarom helpen wij je bij de voorbereiding en montage. Wij maken een werktekening op maat, zorgen voor duidelijke installatiewijzers en onze technici staan stand-by. Zo kan jij jouw project netjes en binnen begroting opleveren.

Werken met Nelec, pluspunten voor installateurs:

  • Snel antwoord op je vraag en snelle offerte
  • Praktische werktekening met installatiewijzers
  • Het gemak van genummerd en voorgeprogrammeerd materiaal
  • Persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project
  • Kwaliteit in merken en materialen

Deurintercom installeren, wij helpen je

Er komt van alles kijken bij het installeren van deurcommunicatie. Je wil jouw project binnen budget afronden en ervaren monteurs zijn niet altijd beschikbaar. Je wil een nette installatie maken zonder dat je later weer een paar keer terug moet vanwege een storing. En dit alles het liefst zonder je vooraf uitgebreid in te lezen. Dat hoeft ook niet, wij regelen het voor je. Wij helpen je bij het installeren, met complete service en zorgvuldige voorbereiding.

Voor nieuwbouw en bestaande bouw

Bij nieuwbouw moet er een plan gemaakt worden op basis van de bouwtekeningen. We zoeken samen uit hoe het gebouw in elkaar zit, waar je kan stijgen en wat de meest efficiënte aanpak is. Bij de renovatie van een bestaand gebouw zoeken we samen uit hoe de bestaande bedrading loopt. Wij rekenen uit of de bestaande bedrading hergebruikt kan worden. Alle informatie verwerken we in een duidelijke offerte met daarbij een plan van aanpak.

Deurcommunicatiesysteem met maatwerk van Nelec

Nadat alles is uitgezocht, maken we voor jou een werktekening. Dat is een praktisch schema op maat dat jou overzichtelijk uitlegt hoe je het deurcommunicatiesysteem moet installeren. Ook krijg je duidelijke installatiewijzers; de uitleg per product. En ten slotte ontvang je alle materialen ook nog voorgeprogrammeerd en met duidelijke labels. Op iedere doos zit een sticker met het huisnummer zodat de juiste videofoon naar de juiste woning gaat.

Technici stand-by

Het voordeel van onze voorbereiding is dat jouw monteur snel kan werken, niets meer hoeft uit te zoeken en geen verrassingen tijdens het werk hoeft te verwachten. En is er toch iets dat niet duidelijk is? Dan belt hij Nelec. We bewaren de werktekening zorgvuldig. Een klik met de muis en onze technici kijken met je mee en kunnen je stap-voor-stap door jouw project loodsen.

Topmerken in deurcommunicatie

Nelec is een veelzijdig leverancier van deurcommunicatie. Met de topmerken, BTicino en Elvox, bieden we keuze uit twee systemen. Zo hebben we voor iedere situatie een passende oplossing. Zo heeft BTicino een ruim aanbod in deurcommunicatie waarbij alle videofoons, deurstations en deurtelefoons op dezelfde tweedraadsbus passen. We leveren Elvox als exclusief importeur. Elvox heeft ook een moderne tweedraadsbus met aantrekkelijke videofoons en deurstations.

Deurcommunicatie via wifi

Steeds vaker wordt om deurcommunicatie via wifi gevraagd. Bewoners die met hun smartphone op afstand een gesprek willen aannemen. Dat kan bijvoorbeeld met de bedrade videofoon met wifi van BTicino. Die kan op het wifinetwerk in de woning aangemeld worden waarna het te koppelen is met een app op de mobiele telefoon van de bewoner.

Intercom met camera installeren met hulp van Nelec

Kies je voor Nelec als jouw leverancier voor deurcommunicatie? Dan helpen wij jou om het te installeren. Met onze kennis en service ben jij tot in de puntjes voorbereid!

Wij helpen je bij de planning en de installatie van het deurstation tot en met de deurtelefoon bij het laatste appartement. Met de beste apparatuur, duidelijke schema’s, goed voorbereid materiaal en altijd persoonlijke ondersteuning als jij dat nodig hebt:

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten