Deurintercom

Intercomsystemen voor appartementengebouwen

Ga je een deurintercom installeren bij een nieuwbouwproject of als vervanging van een bestaand intercomsysteem? Wij leveren deurintercoms voor appartementencomplexen van uitstekende kwaliteit en met duidelijke werktekeningen op maat gemaakt voor jouw project. Met deze service kan de monteur gemakkelijk een deurintercom vervangen of installeren. En komt hij er toch niet uit? Dan staan onze technici stand-by voor telefonische ondersteuning.

Kan de deurintercom via de smartphone worden bediend?

Net als voor eengezinswoningen is het voor appartementen mogelijk om de deurintercom te koppelen aan de smartphone. Wij leveren hiervoor de bedrade BTicino videofoon met wifi. Deze wordt per woning aangemeld op het wifinetwerk en vervolgens gekoppeld aan een app op de smartphone van de bewoner. Die kan dan vanuit zijn stoel of op afstand de deurintercom bedienen.

Wat zijn de voordelen van deurintercom met wifi?

De BTicino deurintercom met wifi heeft een paar belangrijke voordelen:
1) De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk eens uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
2) De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Krijg ik begeleiding bij de installatie van de deurintercom?

Bij de installatie van een deurintercom komt heel wat kijken. Wij bieden je precies de juiste informatie en vakkundige ondersteuning bij de installatie. Zo vermijd je alle valkuilen zonder je vooraf uitgebreid in te lezen.

Welke voordelen biedt Nelec bij het installeren van deurintercoms?

• Je krijgt snel een duidelijke offerte, vaak al binnen een dag.
• We beantwoorden je vraag snel.
• Je ontvangt een praktische werktekening op maat met installatiewijzers.
• Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd.
• Je krijgt persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project.
• De kwaliteitsmerken BTicino en Elvox hebben hun betrouwbaarheid inmiddels ruimschoots bewezen.

Hoe makkelijk is het om deurintercoms te installeren met Nelec?

Het installeren van een deurintercom is voor jou misschien geen dagelijks werk, voor ons is het dat wel! En dat werkt in jouw voordeel. Wij zorgen ervoor dat het hele project voor je is uitgezocht, stap-voor-stap is uitgewerkt en tot in de puntjes is voorbereid. En jij? Je hoeft je niet vooraf in te lezen om een specialist te worden. Met de werktekening van Nelec installeer jij de deurintercom goed en correct.

Wat doet Nelec voor mij?

Wij helpen je bij de planning en tijdens de installatie van de deurintercom zelf, met de beste apparatuur, een helder uitgewerkte werktekening voor jouw project, genummerde en voorgeprogrammeerde materialen en technici stand-by.

Krijg ik een werktekening op maat?

Voor jouw project maken we een duidelijk werktekening op maat met alle adressen en nummering van de deurintercom. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Kan ik direct aan de slag met de deurintercom?

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Biedt Nelec ook ondersteuning tijdens de uitvoering van het project?

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kun jij de klus afmaken.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Duidelijke offerte

Nelec rekent voor elk gebouw precies uit welke artikelen nodig zijn voor de deurintercom. De lijst met benodigde artikelen wordt vertaald naar een geschreven offerte voor een complete installatie. De offerte is in één oogopslag duidelijk.

Nederlandstalige installatiewijzers

Nelec levert deurintercomsystemen met Italiaans design, maar wij zorgen ervoor dat de installateur duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers krijgt.

Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Ook aan de bewoners van het appartementencomplex is gedacht. Voor hen levert Nelec op stevig papier gedrukte gebruiksaanwijzingen van de videofoon of deurtelefoon in het Nederlands.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten