Deurtelefoon

Deurintercomsystemen van Nelec voor appartementencomplexen

Een deurtelefoon installeren of vervangen in een appartementencomplex? Wij helpen je met de deurintercomsystemen van BTicino en Elvox en service op maat. Samen zorgen wij ervoor dat jij hoge kwaliteit kunt leveren zonder dat dat jou onverhoopt extra tijd kost.

Krijgen de bewoners een duidelijke gebruiksaanwijzing?

Een vast onderdeel van onze service die wij bieden aan de installateurs van deurtelefoons zijn de Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen voor de bewoners. In heldere taal wordt de werking stap-voor-stap uitgelegd, zodat de monteur zelf niet aan alle bewoners hoeft uit te leggen hoe hun deurtelefoon werkt. Met deze complete service laat jij een mooi visitekaartje achter bij de bewoners en jouw opdrachtgever

Kan de BTicino videofoon op wifi?

Net als voor eengezinswoningen is het voor appartementen mogelijk om de deurintercom te koppelen aan de smartphone. Wij leveren hiervoor de bedrade BTicino videofoon met wifi. Deze wordt per woning aangemeld op het wifinetwerk en vervolgens gekoppeld aan een app op de smartphone van de bewoner. Die kan dan vanuit zijn stoel of op afstand de videofoon bedienen.

Wat zijn de voordelen van videofoons met wifi?

De BTicino videofoon met wifi heeft een paar belangrijke voordelen:
1) De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk eens uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
2) De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Kan Nelec de deurtelefoons snel leveren?

Of het nu om een klein appartementencomplex gaat of om een groot flatgebouw, je bestelt de deurtelefoons bij Nelec. Wij hebben het materiaal ruim op voorraad en kunnen het altijd snel leveren.

Wat mag ik verwachten van werken met Nelec?

• Je krijgt snel een offerte voor de deurtelefoons, vaak al binnen een dag.
• We beantwoorden jouw vraag snel.
• We maken een praktische werktekening op maat met installatiewijzers.
• Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd.
• We bieden persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project.
• De kwaliteitsmerken BTicino en Elvox hebben hun betrouwbaarheid inmiddels bewezen.

Welke service biedt Nelec tijdens de uitvoering van het project?

Doet een deurtelefoon het niet? Heb je ergens vragen over? Dan bel je de professionals van Nelec. Omdat wij elke werktekening zorgvuldig bewaren, kunnen we meteen met je meekijken en weten we precies hoe de situatie ter plekke eruitziet. Met deze stand-by technische ondersteuning kan elke monteur een goed werkende installatie opleveren, desnoods zonder ervaring!

Hoe kan ik de deurtelefoons zo efficiënt mogelijk installeren?

Is de installatie van een deurtelefoon voor jou steeds weer een tijdrovende klus? Met de begeleiding van Nelec gaat het je beter en sneller af! Wij zijn dagelijks met intercomsystemen bezig en leveren onze klanten de benodigde service. Zo kan ook jij zonder je vooraf helemaal in te lezen of zonder veel ervaring, goed en correct deurtelefoons installeren.

Kan ik direct aan de slag met de deurtelefoons?

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Biedt Nelec ook ondersteuning tijdens de uitvoering van het project?

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kun jij de klus afmaken.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Verstand van zaken

Als je Nelec belt, krijg je iemand aan de lijn die alles weet over het project waar jij mee bezig bent. Onze medewerker heeft het schema van jouw project en kan zien wat er is geleverd. Vaak kan hij je aan de telefoon door het project heen loodsen en zo het probleem oplossen. Als het nodig is komt Nelec je ter plekke helpen.

We weten wat er speelt

Wij richten ons op panden van een tot vierduizend woningen. Per gebouw wordt alles bijgehouden: gesprekken, offertes, e-mails, schema’s, huisnummers. Zo weten wij precies wat er speelt en kunnen we ieder intercom project in goede banen leiden.

Een stap extra

Iedere deurtelefoon wordt voor de levering geprogrammeerd en krijgt op de doos een sticker met het huisnummer. Voor de bewoners drukken we duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen. Bovendien maken we voor elk gebouw een aansluitschema op maat, waarop alle aders staan. Bij vragen zien we direct op ons schema hoe de installatie in elkaar zit.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten