Elvox deurintercom

Kwaliteit in intercomsystemen

Nelec is de exclusief importeur van Elvox Doorentry in Nederland. Dit kwaliteitsmerk in intercomsystemen biedt een ruime keuze in deurstations en handsfree videofoons. Wij leveren dit merk rechtstreeks aan installateurs met de kenmerkende complete Nelec service.

Past het Elvox deurintercom in bestaande bouw en nieuwbouw?

Of je nu een intercomsysteem nodig hebt voor een bestaand gebouw of voor een nieuwbouwproject, wij kijken met jou mee. Ben je ingeschakeld voor een nieuwbouwproject, dan zoeken we samen uit hoe het gebouw in elkaar zit, waar je kan stijgen en wat de meest efficiënte aanpak is. Bij bestaande bouw onderzoeken we of de bestaande bedrading hergebruikt kan worden. Vaak is dit het geval, wat de opdracht een stuk eenvoudiger maakt voor de monteur.

Hoe maakt Nelec het ontwerp voor de Elvox installatie?

Onze medewerkers kunnen naar de locatie komen om het pand goed in beeld te krijgen, maar vaak volstaat een telefonisch overleg en een blik op de bouwtekeningen. Op basis van deze informatie maken wij voor jou een ontwerp van de installatie. Voor elke Elvox tweedraads deurvideo berekenen we de kabellengte, stroomafname en digitale nummering. Dit werken we uit in een duidelijke offerte voor het materiaal, met advies over de installatie. Je weet dan precies wat nodig is en kunt de offertetekst zelf gebruiken voor jouw offerte richting de opdrachtgever.

Waar vandaan komt het deurintercom systeem Elvox?

De fabrikant van Elvox is gevestigd in Noord-Italië en is onderdeel van de Vimar-groep die in meer dan honderd landen actief is. Het ‘made in Italy’ van Elvox staat garant voor een unieke en wereldberoemde combinatie van esthetiek en techniek.

Welke service kan ik verwachten van Nelec?

Bij opdracht verwerken wij alle gegevens tot een heldere werktekening. Dat is een schema op maat waarin duidelijk staat wat er moet gebeuren tijdens de installatie. Ook programmeren we alle videofoons voor, zorgen we dat al het materiaal duidelijk gelabeld is en leveren we alles ruim op tijd. Daarnaast verzorgen we ook een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing, op stevig karton, om uit te delen aan de bewoners.

Wat als ik toch nog vragen heb tijdens de installatie?

Bel ons! Het materiaal en de heldere instructies zijn vaak voldoende om de intercominstallatie van Elvox te installeren. Lukt dat toch niet of heb je vragen? Geen punt. De medewerkers van Nelec hebben alle werktekeningen bij de hand en onze technici staan stand-by om met je mee te kijken en je stap-voor-stap door de werkzaamheden heen te loodsen.

Hoe helpen jullie mij bij het installeren van een Elvox deurvideo?

Wij begrijpen dat jij niet elke dag een Elvox deurvideo aanlegt, maar wij zijn er wel dagelijks mee bezig. Bij ons hoef jij je dus niet volledig in te lezen of voor te bereiden. Wij ontzorgen je met een duidelijke werktekening, Nederlandstalige installatiewijzers, de beste apparatuur en technici die stand-by staan. Zo helpen we je vanaf de eerste voorbereiding tot en met de installatie in het laatste appartement.

Kan Elvox worden aangesloten op de bestaande bedrading?

Nelec levert dagelijks intercomsystemen die van bestaande bedrading gebruik maken. Dat doen we ook met Elvox. Dus krijg je een opdracht voor een renovatieproject van een deurintercomsysteem, neem dan contact op met Nelec. Dan zorgen wij voor een passend advies.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Verstand van zaken

Als je Nelec belt, krijg je iemand aan de lijn die alles weet over het project waar jij mee bezig bent. Onze medewerker heeft het schema van jouw project en kan zien wat er is geleverd. Vaak kan hij je aan de telefoon door het project heen loodsen en zo het probleem oplossen. Als het nodig is komt Nelec je ter plekke helpen.

We weten wat er speelt

Wij richten ons op panden van een tot vierduizend woningen. Per gebouw wordt alles bijgehouden: gesprekken, offertes, e-mails, schema’s, huisnummers. Zo weten wij precies wat er speelt en kunnen we ieder intercom project in goede banen leiden.

Een stap extra

Iedere videofoon wordt voor de levering geprogrammeerd en krijgt op de doos een sticker met het huisnummer. Voor de bewoners drukken we duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen. Bovendien maken we voor elk gebouw een aansluitschema op maat, waarop alle aders staan. Bij vragen zien we direct op ons schema hoe de installatie in elkaar zit.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

482

BTicino producten