Informatie

Toegangscontrole Noralsy

Op zoek naar een deurintercom om te installeren bij nieuwbouw of als vervanging van een bestaand intercomsysteem? Wij leveren die deurintercoms voor appartementen. Van uitstekende kwaliteit en met duidelijke werktekeningen op maat gemaakt voor jouw project. Met deze service kan de monteur zonder puzzelen een deurintercom vervangen of installeren. En komt hij er toch niet uit? Dan staan onze technici stand-by voor telefonische ondersteuning.

Begeleiding bij installatie deurintercom

Bij de installatie van een deurintercom komt heel wat kijken. Wij bieden je precies de juiste informatie en vakkundige ondersteuning bij de installatie. Zo vermijd je alle valkuilen zonder je vooraf uitgebreid in te lezen.

Deurintercoms installeren met Nelec:

  • Snel antwoord op je vraag en een snelle offerte
  • Praktische werktekening op maat met installatiewijzers
  • Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd
  • Persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project
  • Bewezen betrouwbaarheid met de kwaliteitsmerken BTicino en Elvox

Duidelijke uitleg voor elke monteur

Elk gebouw is anders en daarom leveren wij altijd maatwerk. Wij nemen met jou de opdracht door: hoe lopen de kabels en buizen door het gebouw, wat zijn de eisen en hoe zit het gebouw in elkaar? Op basis van die informatie maken we een werktekening op maat om de deurintercoms te installeren. Met duidelijke toelichting, heldere stappen en voor ieder product een installatiewijzer waarin staat hoe het werkt en gemonteerd moet worden.

Goed voorbereid

Naast de heldere werkinstructies zorgen we ook voor goed voorbereid materiaal. Per gebouw leveren we alle materialen gelabeld en voorgeprogrammeerd aan. Met stickers op de dozen zodat het voor de monteur duidelijk is wat naar welke woning of ingang moet.

Technici stand-by

De werktekening en de installatiewijzers zijn in het Nederlands en in begrijpelijke taal opgesteld. Ook hebben we van elk document een digitale versie opgeslagen in ons systeem. Is er tijdens de installatie toch een vraag? Dan hoeft de monteur ons maar te bellen en de technici van Nelec kijken mee en kunnen alle vragen beantwoorden of stap-voor-stap uitleg geven.

Uit voorraad leverbaar

Voor de deurintercoms werken we met de producten van topmerken: BTicino en Elvox. Deze producten zijn uit voorraad leverbaar. Ook vervanging van defecte of oude onderdelen van Tegui-intercomsystemen kunnen we vaak leveren of hebben daarvoor uitstekende alternatieven van bijvoorbeeld BTicino.

Deurintercom op de smartphone? Ja dat kan!

Net als voor eengezinswoningen is het ook voor appartementen mogelijk om de deurintercom te koppelen aan de smartphone. Wij leveren hiervoor de bedrade BTicino videofoon met wifi. Deze moet dan per woning aangemeld worden op het wifinetwerk en vervolgens gelinkt met een app op de smartphone van de bewoner. Die kan dan vanuit zijn luie stoel of vanaf een andere locatie de deurintercom bedienen.

Voordelen deurintercom met wifi

De BTicino deurintercom met wifi heeft een paar belangrijke voordelen zoals:

  • De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk eens uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
  • De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Deurintercoms installeren met Nelec

Het installeren van een deurintercom is voor jou misschien geen dagelijks werk, voor ons is het dat wel! En dat werkt in jouw voordeel. Want wij zorgen ervoor dat alles voor je is uitgezocht, stap-voor-stap uitgewerkt en tot in de puntjes voorbereid. En jij? Je hoeft je niet vooraf in te lezen om een specialist te worden. Met de werktekening van Nelec installeer jij de deurintercom goed en correct.

Hoe we dat doen? Door je te helpen vanaf de planning en tijdens de installatie zelf. Met de beste apparatuur, een helder uitgewerkte werktekening voor jouw project en genummerde en voorgeprogrammeerde materialen:

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk werktekening op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten