Informatie

Intercom installeren zonder onvoorziene kosten

Intercom met camera

Een intercom met camera installeren bij een flat of appartementencomplex? Grote kans dat je tegen onvoorziene zaken aan loopt die leiden tot onvoorziene kosten. Wij helpen je dat te voorkomen, met een uitstekende service vanaf de voorbereiding tot en met assistentie bij de installatie van de deurtelefoons.

Experts in deurintercoms

Bij Nelec zijn we dagelijks met deurintercoms bezig; wij weten wat er komt kijken bij de installatie van een intercom met camera en waar je rekening mee moet houden. Wij maken het je zo makkelijk mogelijk. Daarom begeleiden we je, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en elke monteur de deurtelefoons goed kan installeren.

Zo bespaar je geld, tijd en risico met intercoms van Nelec:

  • Snel antwoord op je vraag en een snelle offerte
  • Praktische werktekening op maat met installatiewijzers
  • Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd
  • Persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project
  • Bewezen betrouwbaarheid met de kwaliteitsmerken BTicino en Elvox

Deurintercom met camera installeren? Nelec helpt!

Wij helpen je met het installeren van een deurintercom met camera. Voordat jouw project start, zoeken we samen uit hoe het gebouw in elkaar zit. We kijken hoe de bekabeling loopt en checken vooraf alles wat nodig is voor een vlotte installatie. Is dat allemaal in kaart? Dan werken we het voor je uit in een werktekening, ook wel een schema op maat genoemd. Dat is een duidelijke instructie voor jouw project waarop je alle videofoons en aders terugvindt. Ook is er per product een heldere installatiewijzer.

Kant-en-klare instructie bij de intercoms

De werktekening en installatiewijzers ontvang je in een handig mapje. Alles staat in duidelijk Nederlands zodat je niet hoeft te puzzelen wat er nu precies bedoeld wordt. En de bijbehorende intercoms die je moet installeren zijn voorzien van stickers met het huisnummer dat terugkomt in de werktekening. Een kant-en-klare instructie dus zodat de monteur deze intercoms zo kan installeren.

Technici stand-by

Is er tijdens de installatie toch iets niet duidelijk? Dan bel je ons. Er staan altijd technici stand-by om je telefonisch te helpen. Alle werktekeningen bewaren we zorgvuldig. Een klik met de muis en we kijken met je mee en kunnen je stap-voor-stap door jouw project loodsen. We leggen je duidelijk uit wat jij op dat moment nodig hebt en je kunt weer verder. Je verliest dus geen tijd en weet zeker dat de installatie goed gebeurt.

Ruime voorraad

Is de deurtelefoon met camera bedoeld voor een groot project? Geen punt, onze voorraad is ruim en we hebben vrijwel alles op voorraad. Ook voor grote flatgebouwen en appartementencomplexen kunnen we je de benodigde materialen snel leveren.

Merken: BTicino en Elvox

De merken die wij leveren voor intercom met camera zijn BTicino en Elvox. Twee betrouwbare merken van hoge kwaliteit waar wij dagelijks mee werken. BTicino heeft een ruim aanbod in deurcommunicatie; van deurtelefoons en videofoons tot verschillende soorten deurstations. Al deze apparaten passen op dezelfde tweedraadsbus, zo kunnen we dus voor elk gebouw een passende oplossing ontwikkelen. Elvox wordt exclusief door ons direct aan de installateur geleverd en heeft een mooi assortiment met videofoons van hoge kwaliteit en met een modern tweedraads systeem dat heel goed toegepast kan worden in grote gebouwen.

Deurtelefoon met camera op wifi

Ook een deurtelefoon met camera op wifi is voor appartementencomplexen heel goed mogelijk. Zoals met de bedrade BTicino videofoon met wifi. Deze videofoon wordt in de woning zelf op het wifinetwerk aangemeld. Vervolgens kan het gekoppeld worden aan de smartphone van de bewoner die dan met een app het intercomsysteem bedient.

Voordelen van dit intercomsysteem op wifi

Door dit intercomsysteem op wifi aan te sluiten heeft de bewoner natuurlijk al het gemak van overal een gesprek aan kunnen nemen. Maar de videofoon met wifi biedt meer voordelen voor de bewoners van appartementen:

  • De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
  • De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Intercom met camera installeren met hulp van Nelec

Kost de installatie van een intercom met camera jouw monteurs te veel tijd? Kies dan voor een intercomsysteem van Nelec. Wij leveren je kwaliteit in materialen en begeleiden je met uitstekende service. Zo kunnen jouw monteurs snel en goed intercomsystemen installeren, zonder puzzelen en zonder uitgebreide kennis van het systeem.

We begeleiden jou door alles voor je uit te zoeken, goed voor te bereiden, de beste apparatuur te leveren en met volledig uitgewerkte werktekeningen:

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk werktekening op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten