Deurvideo intercom

Deurvideo efficiënt geïnstalleerd

Het installeren van deurvideo in appartementencomplexen is vaak niet een-twee-drie geregeld. Je moet zorgen voor de juiste adressering, de verdeling van het videosignaal, het berekenen van de stroomafname en impedantie, het selecteren van de juiste componenten… Zo’n installatie is complex. Weet jij niet precies hoe je dit het beste kunt doen? Vraag het dan aan ons. Wij zijn experts in intercomsystemen en ondersteunen de installateur met uitstekende en complete service. Zo voer jij de installatie straks ook soepel en vlot uit.

Krijg ik een werktekening op maat van het deurvideo systeem

Nelec zorgt voor een werktekening op maat speciaal voor jouw project. Dit is een schema dat is afgestemd op het gebouw waarin jij de deurvideo gaat installeren. Ook krijg je van ons duidelijke installatiewijzers per product. Alle informatie is Nederlandstalig en wordt geleverd in een praktisch mapje, zodat je het makkelijk bij de hand hebt tijdens het werk. We bewaren de werktekening zelf ook zorgvuldig. Wanneer dat nodig is, kijken onze technici zo met je mee en kunnen ze je stap-voor-stap door jouw project loodsen.

Krijgen de bewoners een gebruiksaanwijzing van de deurvideo?

Nelec bereidt echt alles voor je voor. Van het deurstation tot en met de videofoon in het laatste appartement. We leveren zelfs duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen voor de bewoners. Zo laat jij een mooi visitekaartje achter en loop je niet het risico dat je terug moet, omdat bewoners niet begrijpen hoe de deurvideo werkt. Dat bespaart tijd!

Wat biedt Nelec mij?

• Je krijgt snel een offerte voor de deurtelefoons, vaak al binnen een dag.
• We beantwoorden jouw vraag snel.
• We maken een praktische werktekening op maat met installatiewijzers.
• Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd.
• We bieden persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project.
• De kwaliteitsmerken BTicino en Elvox hebben hun betrouwbaarheid inmiddels bewezen.

Welke deurvideo merken levert Nelec?

De deurvideo’s die wij leveren zijn van de Italiaanse merken BTicino en Elvox, twee topmerken met moderne systemen van hoge kwaliteit. Hiermee kunnen we altijd een passende oplossing creëren.

Hoe snel kunnen de deurvideo’s worden geleverd?

Wij leveren direct uit voorraad. Zo kunnen we altijd snel de gewenste materialen bij jou op locatie leveren.

Levert Nelec ook deurvideo met wifi?

Net als voor eengezinswoningen is het voor appartementen mogelijk om de deurintercom te koppelen aan de smartphone. Wij leveren hiervoor de bedrade BTicino videofoon met wifi. Deze wordt per woning aangemeld op het wifinetwerk en vervolgens gekoppeld aan een app op de smartphone van de bewoner. Die kan dan vanuit zijn stoel of op afstand de videofoon bedienen.

Waarom kiezen voor videofoons met wifi van Nelec?

De BTicino videofoon met wifi heeft een paar belangrijke voordelen:
1) De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk eens uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
2) De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Is het installeren van de deurvideo veel werk?

Met Nelec als jouw leverancier is het installeren van de deurvideo zo gedaan. Wij zijn er voor je vanaf de eerste voorbereiding tot en met de installatie van de deurvideo in de laatste woning. Onze ervaring, kennis en service staan tot jouw beschikking, zodat jij het project goed kunt opleveren. We helpen je met onder meer betrouwbare producten, duidelijke werktekeningen, voorgeprogrameerde videofoons en technici die voor je klaarstaan.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Werktekening op maat

Nelec maakt voor elk gebouw een werktekening oftewel een schema op maat met alle adressen. Hiermee kan de installateur snel werken en heb je voor het beheer altijd iets om op terug te vallen.

Huisnummer op de doos

Nelec verzorgt de adressering van de videofoons en elke videofoon krijgt een sticker met het huisnummer op de doos. Het deurstation wordt in elkaar gezet en geprogrammeerd. De installateur krijgt hier duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers bij.

Projectbegeleiding zonder kosten

De specialisten van Nelec installeren zelf niet, dat doet de installateur, maar die kan altijd rekenen op vakkundige projectbegeleiding. De assistentie van de Nelec kost niets, onder garantie. De installateur moet wel de juiste kabel gebruiken en mag niet zomaar afwijken van het schema op maat.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

774

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten