Intercom met camera

Intercom installeren zonder onvoorziene kosten

Heb je de opdracht gekregen om een intercom met camera te installeren bij een flat of appartementencomplex? Dan wil je goed werk leveren. Wat je niet wil zijn onvoorziene kosten en zaken die meer tijd vragen dan je hebt ingeschat. Wij helpen je alles binnen de tijd en het gestelde budget uit te voeren met een uitstekende service vanaf de voorbereiding tot en met de installatie van de deurtelefoons.

Krijg ik kant-en-klare instructies bij de intercoms?

De op maat gemaakte werktekening en installatiewijzers ontvang je in een handige map. Alle informatie staat er in duidelijk Nederlands in, zodat je direct begrijpt wat er wordt bedoeld. De te installeren intercoms zijn voorzien van stickers met het huisnummer dat terugkomt in de werktekening. Een kant-en-klare instructie dus, zodat de monteur de intercoms zonder problemen kan installeren.

Heeft Nelec alle producten op voorraad?

Is de deurtelefoon met camera bedoeld voor een groot project? Geen punt, onze voorraad is ruim. Bovendien hebben we vrijwel alle apparatuur in huis. Ook voor grote flatgebouwen en appartementencomplexen kunnen we je de benodigde materialen snel leveren.

Hoe helpt Nelec mij om geld, tijd en risico te besparen?

Werk je met Nelec, dan weet je zeker dat je altijd snel antwoord op je vraag krijgt. Net zoals we altijd snel een offerte zullen opstellen. Naast de praktische werktekening op maat met installatiewijzers die we verzorgen, zorgen we ervoor dat alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd. Dat maakt het werk voor jou makkelijk en snel uit te voeren. En na de uitvoering hoef je niet bang te zijn voor onverhoopte storingen en andere problemen. Nelec levert alleen apparatuur van de kwaliteitsmerken BTicino en Elvox, die hun betrouwbaarheid inmiddels hebben bewezen.

Kan de deurtelefoon met camera ook op wifi?

Ja, Nelec levert ook deurtelefoons met camera die op wifi werken voor appartementencomplexen. De bedrade BTicino videofoon met wifi is daar een goed voorbeeld van. Deze videofoon wordt in de woning zelf op het wifinetwerk aangemeld. Door middel van een app op de smartphone kan het intercomsysteem door de bewoner worden bediend.

Wat zijn de voordelen van een intercomsysteem op wifi?

Door het intercomsysteem op wifi aan te sluiten kan de bewoner overal een gesprek aannemen. Maar de videofoon met wifi biedt meer voordelen voor de bewoners van appartementen:
1) De deurvideo is bedraad waardoor de videofoon altijd gebruikt kan worden. Ook als het netwerk uitvalt of als de accu van de telefoon leeg is.
2) De videofoon en de app hebben als extra optie een bewakingsfunctie. De bewoner kan daarmee altijd bij de ingang kijken, ook als er niet is aangebeld.

Hoe zorg ik ervoor dat het installeren van een intercom met camera zo min mogelijk tijd kost?

Kost de installatie van een intercom met camera jouw monteurs te veel tijd? Kies dan voor een intercomsysteem van Nelec. Wij leveren je kwaliteit in materialen en begeleiden je met uitstekende service, zoals een stap-voor-stap instructie om de intercom te plaatsen. Zo kunnen jouw monteurs snel en goed intercomsystemen installeren, zonder dat zij uitgebreide kennis van het systeem nodig hebben.

Welke informatie heeft Nelec nodig om een offerte te kunnen maken voor een intercom met camera?

Bij elk project zoeken we samen met de installateur uit hoe het gebouw in elkaar zit. We maken een schets, checken de maximale kabellengte, bekijken welke apparatuur er nodig is en sturen een offerte.

Krijg ik een werktekening op maat?

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Hoe snel kan ik aan de slag?

Direct. Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Duidelijke offerte voor jouw intercom met camera

Nelec rekent voor elk gebouw precies uit welke artikelen nodig zijn. Die lijst met benodigde artikelen wordt vertaald naar een geschreven offerte voor een complete installatie. We zorgen ervoor dat de offerte in één oogopslag duidelijk is, daarom staan er geen onbelangrijke onderdelen en artikelcodes in.

We weten waarvoor jij belt

Wij bieden intercoms met camera aan voor gebouwen van een tot vierduizend woningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Per project houden we alles nauwkeurig bij: gesprekken, offertes, e-mails, schema’s, huisnummers. Wanneer je belt met een van onze experts, weet hij of zij precies aan welk project en pand je werkt en wat er speelt. Zo kunnen we jouw opdracht in goede banen leiden.

Altijd een stap extra

Iedere videofoon wordt voor de levering geprogrammeerd en krijgt op de doos een sticker met het huisnummer. Bovendien maken we voor elk gebouw een aansluitschema op maat, waarop alle aders staan. Bij vragen zien we direct op ons schema hoe de installatie in elkaar zit. Voor de bewoners drukken we duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten