Informatie

Je hebt op het BTicino schema van Nelec geklikt

Alle installatiewijzers en gebruiksaanwijzingen worden door Nelec zelf gemaakt. Voor ieder gebouw maakt Nelec een schema op maat. Alle schema’s worden als PDF verstuurd en als je erop klikt, ga je automatisch naar www.nelec.com. Check alle schema’s in het documentatiecentrum: https://www.nelec.com/docs/?type[]=afmetingen&type[]=gebruiksaanwijzing&type[]=installatiewijzer

bticino main

Nelec

Bij Nelec weten we dat het installeren van videofoons soms lastig is. Daarom maken wij het de installateur zo makkelijk mogelijk.

Schema

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat met alle aders en nummering

GBM 11 0129

Tijd is geld

Als de monteur Nelec belt dan krijgt hij iemand met verstand van zaken aan de lijn. Nelec check meteen wat er geleverd is en hoe het gebouw in elkaar zit. Als het moet, komt Nelec ter plekke helpen.

Offerte aanvragen

Nelec maakt binnen een dag een duidelijke, scherpe offerte.

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk schema op maat. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

794

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten