• D 23/03/2020
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Opdracht Amsterdam 402 woningen

In 2004 werd het Olympisch Kwartier opgeleverd, een hele nieuwe wijk naast het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. BPF BouwInvest was de projectontwikkelaar en de aannemers waren N.J. de Nijs & Zonen en Bot Bouw. Nelec had een aanbieding gedaan voor de deurvideo, maar de opdrachtgever had Golmar voorgeschreven en de opdracht ging aan Nelec voorbij.
Zestien jaar later zijn de Golmar videofoons aan vervanging toe. Nu kiest de opdrachtgever wél voor Nelec en voor BTicino deurvideo. Het gaat om de blokken Koploper, Vaandeldrager en Winnaar. De 33 portieken krijgen ieder een Serie 150 deurstation voor externe beldrukkers. De bestaande drukkers worden hergebruikt. De 402 appartementen worden ieder voorzien van een M-50b videofoon.

Nelec gaat het project samen met de installateur in kaart brengen. Nelec maakt voor ieder portiek een schema op maat, zodat de monteurs niet hoeven te puzzelen als ze aan de slag gaan. Nelec programmeert alle videofoons en doet op iedere doos een sticker met zowel het huisnummer als het voorgeprogrammeerde digitale adres.

Disclaimer

Nelec is een concurrent van Golmar en heeft geen enkele relatie met Golmar. Alle merken, logo’s, productnamen en -afbeeldingen van Golmar worden slechts gebruikt in vergelijking met de producten die Nelec verhandelt.