• D 09/02/2015
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Opdracht ‘Sluis 298 woningen

De opdrachtgever heeft gekozen voor een BTicino deurvideo installatie voor 298 appartementen in Hellevoetsluis. Het gaat om zes bestaande gebouwen met ieder een ingang, waar Serie 60V keypad deurstations komen. De installateur maakt gebruik van de bestaande bedrading. Iedere woning wordt voorzien van een M-40 videofoon. Dit is een handsfree toestel met kleurenbeeld.

Renovatie Parnassialaan, Gentiaan en Egelantier.
Februari 2015 wordt gestart met het verbeterplan van de 6 flatgebouwen aan de Parnassialaan, Egelantier en Gentiaan in Hellevoetsluis. Alle 298 appartementen krijgen onder andere een nieuwe keuken, toilet en badkamer. Ook wordt elk appartement voorzien van een eigen cv ketel, dubbelglas en mechanische ventilatie. Mede op verzoek van de bewoners komt er in de centrale hal beneden een videofoonsysteem, waarmee ook te zien is wie er voor de deur staat.
De buitenzijde van de 6 appartementengebouwen wordt ook drastisch aangepakt. Ze worden onder andere voorzien van nieuwe kopgevels, nieuwe galerijhekwerken en balkonhekwerken. De gebouwen worden geschilderd en er wordt een tweede lift geplaatst. Ook wordt de entree uitgebouwd en vernieuwd. De 6 gebouwen krijgen een hele nieuwe uitstraling.