• D 20/01/2023
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Deurvideo 64 woningen Heemraadweg Weesp opgeleverd

Het appartementencomplex aan de Heemraadweg in Weesp met 64 woningen was toe aan een nieuw deurcommunicatiesysteem. Nelec kreeg de opdracht om voor dit project de materialen aan te leveren. Vandaag is de installatie succesvol opgeleverd.
De oude deurtelefoons werden vervangen door BTicino videofoons. Een upgrade waardoor de bewoners nu niet langer alleen kunnen horen wie er aan de deur staat, maar dat ook kunnen zien.

Vervangen belinstallatie

Het vervangen van een belinstallatie wordt door Nelec zorgvuldig voorbereid. Al voordat de offerte wordt uitgebracht maakt onze technicus een schets van het gebouw, berekent hij de kabellengtes en bekijkt hij of de al aanwezige kabels opnieuw kunnen worden gebruikt.Zo heeft de installateur zekerheid dat de nieuwe BTicino videofoons goed zullen werken op de bestaande bedrading.

Gemak voor installateur en bewoner

Voor het vervangen van het oude systeem leverde Nelec het Serie 140V deurstation, de M-50b videofoon en de T-55 deurtelefoon. We maken het project zo eenvoudig mogelijk voor de installateur. Deze krijgt een schema op maat. De videofoons worden voorgeprogrammeerd. En bovendien krijgt elke videofoon een geprinte sticker met het huisnummer op de doos.

Ook aan de bewoners wordt gedacht. Zij krijgen een keurig gedrukte gebruiksaanwijzing, zodat zij snel vertrouwd zullen zijn met het nieuwe deurcommunicatiesysteem.